Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Tady v lese je to paráda, pochvaluje si Vysočinu francouzský kuchař. Rezervace má na týdny dopředu

Seriál Radiožurnálu: Tady v lese je to paráda, pochvaluje si Vysočinu francouzský kuchař. Rezervace má na týdny dopředu

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Tady v lese je to paráda, pochvaluje si Vysočinu francouzský kuchař. Rezervace má na týdny dopředu

Poslechněte si podcast

18. 8. 2022

3 min

Daleko od velkého města, ve vesničce Horní Dubenky na Vysočině, vaří francouzský kuchař Remi Decroix a umí to tak dobře, že má rezervace na týdny dopředu. Podnik se jmenuje Bistrot de Papa, tedy Tatínkovo bistro, otevřeno má jen od čtvrtka do neděle a připravuje pouze čtyři hlavní jídla, pár předkrmů a sadu zákusků. To všechno proto, že vaří a peče sám, personál se stará hosty. Jeho kuchyně je navíc zákazníkům na očích, aby viděli, co pro ně chystá.

Popis podcastu

Zpravodajství a publicistika.