Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Miso pasta je skvělá do bramboračky. Je nositelem chuti, radí Smolík. Vyrábí miso z českých surovin

Host Radiožurnálu: Miso pasta je skvělá do bramboračky. Je nositelem chuti, radí Smolík. Vyrábí miso z českých surovin

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Miso pasta je skvělá do bramboračky. Je nositelem chuti, radí Smolík. Vyrábí miso z českých surovin

Poslechněte si podcast

16. 7. 2022

27 min

Václav Smolík je chovatelem včel, opylařem, vyrábí miso pastu tradičním způsobem, ale z českých surovin. A také se věnuje výrobě balsamica. „Fermentuji potraviny někde doma v malém, tím se také částečně živím. Máme maličkou octárnu, miso výrobničku, jsme takový pilotní projekt,“ objasňuje v rozhovoru s moderátorkou Patricií Strouhalovou. Jak se liší japonský ocet od evropského?

Popis podcastu

Zpravodajství a publicistika.