Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Budování klientely v devadesátkách. Po Pařížské jsme běhali s platem koktejlů, vzpomíná barman

Host Radiožurnálu: Budování klientely v devadesátkách. Po Pařížské jsme běhali s platem koktejlů, vzpomíná barman

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Budování klientely v devadesátkách. Po Pařížské jsme běhali s platem koktejlů, vzpomíná barman

Poslechněte si podcast

21. 11. 2021

25 min

Jeho první koktejlové menu čítalo 230 koktejlů. „Bylo svázané do knihy. Jak jsme si mysleli, že nás všichni pochopí a že nás za to budou všichni milovat, tak se půl roku nic nedělo,“ popisuje restauratér Václav Vojíř, autorita českého barmanství. Jak chápat jeho slova, že neprodává kořalku, ale servis? Jak vzpomíná na první porevoluční zkušenosti v Mnichově a jak posléze kultivoval tuzemské alkoholové prostředí?

Popis podcastu

Zpravodajství a publicistika.