Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Vaření na ohni se u nás zaseklo na opékání špekáčků a to je strašná škoda, říká autor nomádské kuchařky

Host Lucie Výborné - Vaření na ohni se u nás zaseklo na opékání špekáčků a to je strašná škoda, říká autor nomádské kuchařky

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Vaření na ohni se u nás zaseklo na opékání špekáčků a to je strašná škoda, říká autor nomádské kuchařky

Poslechněte si podcast

10. 7. 2020

26 min

Bývalý kuchař Michal Hromas poslední roky vaří pouze na ohni. O nomádské kuchyni právě napsal kuchařku Oheň a dým. „Žiju na venkově, takže zdrojem jsou mi produkty, které se vyskytují kolem mě,“ říká. Jedna z kapitol jeho knihy se věnuje kotlíkům. „Nejtěžší je odhadnout kolik a čeho tam dát. I hloupý kotlíkový guláš dokáže překvapit.“ Jak v kotlíku upéct žemlovku? A jaký je rozdíl mezi grilováním a pečením na ohni? Poslechněte si celý rozhovor s Michalem Hromasem!

Popis podcastu

Zpravodajství a publicistika.