Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

Dvacet minut Radiožurnálu: Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

Poslechněte si podcast

1. 10. 2025

23 min

Mají obyvatelé Pásma Gazy myšlenky na mírový plán představený tento týden v Bílém domě, nebo je jejich obzor omezen na snahu přežít ofenzívu izraelské armády a ochránit svoje nejbližší? Co lidé v území zničeném opakovanými útoky nejvíce potřebují? „Ti lidé jsou zdevastovaní. Většina z nich má depresi. Už ani psychologové na to nemají,“ přibližuje farmaceutka Zuzana Slováková, která v Pásmu Gazy pracuje pro organizaci Lékaři bez hranic.

Popis podcastu

Zpravodajství a publicistika.