Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Po sezoně jsem si vždy přišla nevyužitá. Ve sportovní diplomacii jsem se našla, říká Kučerová

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Po sezoně jsem si vždy přišla nevyužitá. Ve sportovní diplomacii jsem se našla, říká Kučerová

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Po sezoně jsem si vždy přišla nevyužitá. Ve sportovní diplomacii jsem se našla, říká Kučerová

Poslechněte si podcast

12. 12. 2025

42 min

O epizodě podcastu

Moderuje Kateřina Neumannová.

Hostem Pátečního finiše Kateřiny Neumannové byla bývalá skikrosařka Nikol Kučerová. Co pro ni bylo nejsložitější po konci profesionální kariéry? Mají sportovci reálný přehled o tom, co se v diplomatickém světě sportu děje? Jak v rámci Českého olympijského výboru funguje sportovní diplomacie? Co by chtěla směrem ke sportovcům Kučerová nejvíc zlepšit? Je ideální po konci kariéry hned přesedlat do funkcionářské role nebo je vhodné si chvíli odpočinout? Poslechněte si v talkshow.

Popis podcastu

První české sportovní rádio v síti DAB+, na internetu i v mobilu. Poslouchej sport.