Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Michek: Věřím, že mám lepší motorku než loni. Na Dakar se nedá stoprocentně připravit, vždy překvapí

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Michek: Věřím, že mám lepší motorku než loni. Na Dakar se nedá stoprocentně připravit, vždy překvapí

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Michek: Věřím, že mám lepší motorku než loni. Na Dakar se nedá stoprocentně připravit, vždy překvapí

Poslechněte si podcast

Dnes

30 min

O epizodě podcastu

Moderuje Kateřina Neumannová.

Nezadržitelným tempem se blíží další ročník legendárního závodu Rallye Dakar. Ideální čas tak vyzpovídat motocyklového závodníka Martina Michka. Ten se na ikonickou akci chystá už posedmé a přišel se o tom rozpovídat do studia Radiožurnálu Sport v Pátečním finiši Kateřiny Neumannové. Co se pro něj mění v nové roli továrního jezdce? Jak stíhá během jízdy koukat do iPadu? Jak při několikadenním etapovém závodě nejčastěji doplňuje energii? Poslechněte si zajímavý rozhovor.

Popis podcastu

První české sportovní rádio v síti DAB+, na internetu i v mobilu. Poslouchej sport.