Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Štybar: Čekal jsem, že po konci kariéry bude víc času. Spíš si ale přijdu jako profesionální řidič

Radiožurnál Sport

Český rozhlas

Sport

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Štybar: Čekal jsem, že po konci kariéry bude víc času. Spíš si ale přijdu jako profesionální řidič

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Štybar: Čekal jsem, že po konci kariéry bude víc času. Spíš si ale přijdu jako profesionální řidič

Radiožurnál Sport

Poslechněte si podcast

Včera

36 min

O epizodě podcastu

Moderuje Kateřina Neumannová.

Hostem Pátečního finiše Kateřiny Neumanové byl cyklista Zdeněk Štybar. Jak se zpětně vrací k jeho rozlučkovému závodu v Táboře? Ve studiu Radiožurnálu Sport prozradil, že hodně omezil sport, ale věnuje se plno projektům. „Ideální scénář pro mě je, že najdeme na vesnici nového talenta ve škole, budeme se mu věnovat, dostaneme ho do profesionálního týmu a bude startovat na Tour de France v Praze,“ říká borec, který třikrát vyhrál mistrovství světa v cyklokrosu.

Popis podcastu

První české sportovní rádio v síti DAB+, na internetu i v mobilu. Poslouchej sport.