Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na place: Kouč basketbalistů Bartoň: Z kluků cítím velkou chuť reprezentovat. Chceme zářit hned od začátku

Na place: Kouč basketbalistů Bartoň: Z kluků cítím velkou chuť reprezentovat. Chceme zářit hned od začátku

Obrázek epizody Na place: Kouč basketbalistů Bartoň: Z kluků cítím velkou chuť reprezentovat. Chceme zářit hned od začátku

Poslechněte si podcast

Dnes

38 min

O epizodě podcastu

Moderuje Pavel Nečas.

Hostem středečního pořadu Na place s Pavlem Nečasem byl trenér mužské basketbalové reprezentace Luboš Bartoň. Co za pár týdnů v nové roli zažil? Jak vnímá současný stav českého týmu? Jak je připraven na to, že právě probíhá generační obměna, která ovlivňuje výkony národního týmu? „V létě jsem byl schopen trénovat třikrát týdně, kdy jsem si přidával sám. Bylo to, když mi bylo dvanáct let,“ vzpomíná Bartoň. Kde se mu v zahraničí nejvíc dařilo jako hráči? Uslyšíte v rozhovoru.

Popis podcastu

První české sportovní rádio v síti DAB+, na internetu i v mobilu. Poslouchej sport.