
Podle starých pekařů by měl být správně pečený chleba také správně prasklý, říká chlebový someliér

Radioporadna
Poslechněte si podcast
Dnes
22 min
Na chléb se zaměříme v radioporadně Českého rozhlasu Hradec Králové. Řekneme, který chléb je nejlepší, proč je ze supermarketu tak rychle tvrdý, jak se liší technologie pečení a jestli mají čeští pekaři ve světě dobré jméno. Naším hostem je Stanislav Janíček, chlebový someliér.
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Zajímavá osobnost je hostem rozhlasové radioporadny od pondělí do pátku.
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .