
Pardubický perníkář má na vánoční várku zaděláno od léta. Která ingredience nesmí chybět?

„Ve Francii zraje sýr, u nás těsto,“ vysvětluje pardubický král perníků Pavel Janoš a doporučuje přidat do perníkového těsta speciální surovinu, kterou je meruňkový džem. Ten těsto krásně obarví do zlatavé barvy a dodá mu ten správný nádech. Kromě toho se ale pořádné těsto neobejde ani bez mouky, vajec, másla, koření a medu.
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Zajímavá osobnost je hostem rozhlasové radioporadny od pondělí do pátku.
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .