
Jak se dřív vařilo v Krkonoších? Vyzkoušejte Hladkou Ančku nebo cukroví, které voní masem

Sejkory, lepenice, kucmoch, flejšky nebo klouzáky, to všechno jsou tradiční jídla, která pocházejí z Krkonoš. Spisovatelka Danka Šárková tyto recepty získala od zkušených hospodyněk ze západních Krkonoš. A protože v současné době nemůže dělat svou běžnou práci, rozhodla se vydat Krkonošskou kuchařku.
Popis podcastu
Zajímavá osobnost je hostem rozhlasové radioporadny od pondělí do pátku.
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Radioporadna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .