Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Houpačky - Jediné řešení bylo se zabít. Chtěla jsem dceři dopřát lepší matku, říká žena s poporodní depresí

Houpačky - Jediné řešení bylo se zabít. Chtěla jsem dceři dopřát lepší matku, říká žena s poporodní depresí

26. 11. 2020

23 min

Obrázek epizody Buchty - Flákat se jako o život. Už i lenošit se dneska musí cílevědomě

Buchty - Flákat se jako o život. Už i lenošit se dneska musí cílevědomě

25. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Richard Genzer: Opravdu nemám rád, když se o mě při plavání otře ryba

Brambora s vejcem - Richard Genzer: Opravdu nemám rád, když se o mě při plavání otře ryba

25. 11. 2020

14 min

Obrázek epizody On Air - „Fascinuje mě, že se o online šikaně standardně nevyučuje na základních školách,“ říká režisér seriálu #martyisdead

On Air - „Fascinuje mě, že se o online šikaně standardně nevyučuje na základních školách,“ říká režisér seriálu #martyisdead

25. 11. 2020

14 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Vánoční ufoni i klauni zabijáci z vnějšího vesmíru. Bratři Chiodové kralují osmdesátkovému braku

Ektoplasma - Vánoční ufoni i klauni zabijáci z vnějšího vesmíru. Bratři Chiodové kralují osmdesátkovému braku

25. 11. 2020

6 min

Obrázek epizody Bourání - Neplýtvat. Tohle by koronavirus mohl lidstvo naučit, myslí si architektka Eva Jiřičná

Bourání - Neplýtvat. Tohle by koronavirus mohl lidstvo naučit, myslí si architektka Eva Jiřičná

25. 11. 2020

36 min

Obrázek epizody On Air - V komiksu Bez vlasů popisuje život s alopecií. Nepoznáváte sami sebe v zrcadle, říká jeho autorka Drahoňovská

On Air - V komiksu Bez vlasů popisuje život s alopecií. Nepoznáváte sami sebe v zrcadle, říká jeho autorka Drahoňovská

25. 11. 2020

22 min

Obrázek epizody Moje terapie - „Sám jsem genderově nekonformní a nejdřív jsem si musel vyřešit sebe,“ říká terapeut

Moje terapie - „Sám jsem genderově nekonformní a nejdřív jsem si musel vyřešit sebe,“ říká terapeut

25. 11. 2020

34 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Dobré zprávy od Megan Thee Stallion, čopovaný frankofonní dancehall a psychicky nemocná mandarinka

On Air - NOVINKY: Dobré zprávy od Megan Thee Stallion, čopovaný frankofonní dancehall a psychicky nemocná mandarinka

25. 11. 2020

4 min

Obrázek epizody Moje terapie - Moje terapie 2, epizoda IV: O hledání identity, které nikdy nekončí

Moje terapie - Moje terapie 2, epizoda IV: O hledání identity, které nikdy nekončí

25. 11. 2020

34 min

Obrázek epizody Kompot - The Crown: Vyznávejte svým dětem lásku, ať nedopadnou jako princ Charles

Kompot - The Crown: Vyznávejte svým dětem lásku, ať nedopadnou jako princ Charles

25. 11. 2020

46 min

Obrázek epizody Podhoubí - Neviditelné emise za obrazovkami našich laptopů. IT průmysl má uhlíkovou stopu jako lodní doprava

Podhoubí - Neviditelné emise za obrazovkami našich laptopů. IT průmysl má uhlíkovou stopu jako lodní doprava

24. 11. 2020

24 min

Obrázek epizody On Air - Vítejte v Čečensku. Dokument HBO odhaluje brutální akce proti LGBTQ komunitě

On Air - Vítejte v Čečensku. Dokument HBO odhaluje brutální akce proti LGBTQ komunitě

24. 11. 2020

10 min

Obrázek epizody Ucho - Prohra pro pracující v gig economy. Kalifornie si odhlasovala, že řidiči Uberu nejsou zaměstnanci

Ucho - Prohra pro pracující v gig economy. Kalifornie si odhlasovala, že řidiči Uberu nejsou zaměstnanci

24. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Balanc - Stále hledáme štěstí. Proč se vyhýbáme nepříjemným emocím a jaké problémy to způsobí?

Balanc - Stále hledáme štěstí. Proč se vyhýbáme nepříjemným emocím a jaké problémy to způsobí?

24. 11. 2020

22 min

Obrázek epizody Tip - Tip Karolíny Vránkové: Prozkoumejte Nejpozoruhodnější domy světa z pohodlí svého domova

Tip - Tip Karolíny Vránkové: Prozkoumejte Nejpozoruhodnější domy světa z pohodlí svého domova

24. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody Fenomem - Komu chybí škola? Memy o vyučování na dálku berou současnou situaci s humorem

Fenomem - Komu chybí škola? Memy o vyučování na dálku berou současnou situaci s humorem

23. 11. 2020

5 min

Obrázek epizody On Air - Procházka je pro mě lék první volby, říká fotografka Karolína Ketmanová, která zachycuje nenápadná městská zákoutí

On Air - Procházka je pro mě lék první volby, říká fotografka Karolína Ketmanová, která zachycuje nenápadná městská zákoutí

23. 11. 2020

6 min

Obrázek epizody Hergot! - „Perský básník Rúmí je srdcem islámské mystiky,“ říká básník a publicista Adam Borzič

Hergot! - „Perský básník Rúmí je srdcem islámské mystiky,“ říká básník a publicista Adam Borzič

23. 11. 2020

40 min

Obrázek epizody Casablanca - Nejen Thajsko a Indie, ale i Súdán nebo Bělorusko. Skvělé jídlo je všude, říkají Street Food Hunters

Casablanca - Nejen Thajsko a Indie, ale i Súdán nebo Bělorusko. Skvělé jídlo je všude, říkají Street Food Hunters

23. 11. 2020

41 min

Obrázek epizody On Air - Seriál Láska a anarchie dokazuje, že příčetnost se přeceňuje a být sám sebou je fuška

On Air - Seriál Láska a anarchie dokazuje, že příčetnost se přeceňuje a být sám sebou je fuška

23. 11. 2020

5 min

Obrázek epizody Pleják - Klidový režim Annabelle: Je jedno, co je za den, pojďme mít všichni narozeniny!

Pleják - Klidový režim Annabelle: Je jedno, co je za den, pojďme mít všichni narozeniny!

23. 11. 2020

58 min

Obrázek epizody DokuVlna - Obnažení. Poslechněte si příběhy o ostychu a sebevědomí ve sprchách a šatnách bazénů

DokuVlna - Obnažení. Poslechněte si příběhy o ostychu a sebevědomí ve sprchách a šatnách bazénů

21. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Quest - Assassin’s Creed Valhalla je vikinskou pohádkou, která spoléhá na věhlas značky

Quest - Assassin’s Creed Valhalla je vikinskou pohádkou, která spoléhá na věhlas značky

20. 11. 2020

50 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě - Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů

Ve vlastní šťávě - Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů

20. 11. 2020

20 min