Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Nejistota práce mě štve, ale zařekla jsem se, že už nikdy nebudu mít plný diář, říká herečka Jenovéfa Boková

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Nejistota práce mě štve, ale zařekla jsem se, že už nikdy nebudu mít plný diář, říká herečka Jenovéfa Boková

20. 11. 2020

40 min

Obrázek epizody Tribuna - Lewis Hamilton – legenda, chcípák, nebo chladný pionýr nové éry Formule 1?

Tribuna - Lewis Hamilton – legenda, chcípák, nebo chladný pionýr nové éry Formule 1?

20. 11. 2020

30 min

Obrázek epizody Čelisti - Odkud přichází zlo? Seriál Slib nahlíží do nitra sekty Nxivm, která si plete seberozvoj s otroctvím

Čelisti - Odkud přichází zlo? Seriál Slib nahlíží do nitra sekty Nxivm, která si plete seberozvoj s otroctvím

20. 11. 2020

44 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Britský doktor chce kousek Marsu a na Zélandu volí ptáka roku. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky - Britský doktor chce kousek Marsu a na Zélandu volí ptáka roku. To jsou top zprávy minulého týdne

20. 11. 2020

12 min

Obrázek epizody Tip - Výletní tip Pavla Sladkého: Běžte se někam podívat na východ slunce. Vynechejte ale nejznámější hory

Tip - Výletní tip Pavla Sladkého: Běžte se někam podívat na východ slunce. Vynechejte ale nejznámější hory

20. 11. 2020

2 min

Obrázek epizody On Air - Projekt NoD Academy streamuje z divadla středoškolákům přednášky o drogách i dějiny hip hopu

On Air - Projekt NoD Academy streamuje z divadla středoškolákům přednášky o drogách i dějiny hip hopu

19. 11. 2020

13 min

Obrázek epizody V klidu - Štvou vás všichni doma? Rodiče, spolubydlící, partner? Možná je čas od nich odejít, říká psycholog

V klidu - Štvou vás všichni doma? Rodiče, spolubydlící, partner? Možná je čas od nich odejít, říká psycholog

19. 11. 2020

19 min

Obrázek epizody Liberatura - Nejlepší knihy pod stromeček? Komiksy mapující ženský úděl i román o fetujícím šlechtici

Liberatura - Nejlepší knihy pod stromeček? Komiksy mapující ženský úděl i román o fetujícím šlechtici

19. 11. 2020

45 min

Obrázek epizody Spot - Budoucností městské dopravy budou nejspíš kola. Proč v Česku stále preferujeme auta?

Spot - Budoucností městské dopravy budou nejspíš kola. Proč v Česku stále preferujeme auta?

19. 11. 2020

21 min

Obrázek epizody Bludičky - Po stopách masakru ve skalním bludišti na Ostaši

Bludičky - Po stopách masakru ve skalním bludišti na Ostaši

19. 11. 2020

21 min

Obrázek epizody Buchty - Jak přežít karanténu? Pomoci může kvalitní strava, sportovní exhibice před sousedy i slovenská hudba

Buchty - Jak přežít karanténu? Pomoci může kvalitní strava, sportovní exhibice před sousedy i slovenská hudba

18. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Houpačky - Děti v příbězích vyhledávají nepříjemné nebo divné situace. Nevyhýbejte se tomu a buďte jim průvodci

Houpačky - Děti v příbězích vyhledávají nepříjemné nebo divné situace. Nevyhýbejte se tomu a buďte jim průvodci

18. 11. 2020

22 min

Obrázek epizody Moje terapie - „Předmětů ve škole je spousta, ale emoční výchova nám úplně chybí,“ říká terapeut

Moje terapie - „Předmětů ve škole je spousta, ale emoční výchova nám úplně chybí,“ říká terapeut

18. 11. 2020

46 min

Obrázek epizody Bourání - Jak se změní kanceláře po covidu? Budou to víc klubovny, myslí si architekti ze Studia Perspektiv

Bourání - Jak se změní kanceláře po covidu? Budou to víc klubovny, myslí si architekti ze Studia Perspektiv

18. 11. 2020

40 min

Obrázek epizody Casablanca - Galapágy jsou živá laboratoř, kde se vás zvířata vůbec nebojí, říká fotograf a průvodce Jan Hocek

Casablanca - Galapágy jsou živá laboratoř, kde se vás zvířata vůbec nebojí, říká fotograf a průvodce Jan Hocek

18. 11. 2020

36 min

Obrázek epizody Moje terapie - Moje terapie II, epizoda 3: Správnej chlap

Moje terapie - Moje terapie II, epizoda 3: Správnej chlap

18. 11. 2020

34 min

Obrázek epizody On Air - Díky Svobodné Evropě jsme listopadové události vysílali do všech koutů země, vypráví Lída Rakušanová

On Air - Díky Svobodné Evropě jsme listopadové události vysílali do všech koutů země, vypráví Lída Rakušanová

17. 11. 2020

22 min

Obrázek epizody Šatníky - Harry Potter z Kladna. Model Šimon Kotyk žije v DIY komnatě Zmijozelu

Šatníky - Harry Potter z Kladna. Model Šimon Kotyk žije v DIY komnatě Zmijozelu

17. 11. 2020

19 min

Obrázek epizody Podhoubí - Útlum uhlí v Česku II. Jen obnovitelné zdroje uhlí nenahradí, říká náměstek ministra Havlíčka

Podhoubí - Útlum uhlí v Česku II. Jen obnovitelné zdroje uhlí nenahradí, říká náměstek ministra Havlíčka

17. 11. 2020

24 min

Obrázek epizody Kompot - Divoký anděl v roce 2020? Telenovela ukazuje, proč jsme potřebovali #MeToo

Kompot - Divoký anděl v roce 2020? Telenovela ukazuje, proč jsme potřebovali #MeToo

17. 11. 2020

44 min

Obrázek epizody Balanc - Camino a spol. Proč lidé chodí na poutní cesty, kdy jim překáží samota a kdy klábosení?

Balanc - Camino a spol. Proč lidé chodí na poutní cesty, kdy jim překáží samota a kdy klábosení?

17. 11. 2020

24 min

Obrázek epizody On Air - Jak ovlivnily krize českou společnost? Z minulosti si vybíráme pocit nihilismu a bezmoci, říká sociolog Biler

On Air - Jak ovlivnily krize českou společnost? Z minulosti si vybíráme pocit nihilismu a bezmoci, říká sociolog Biler

17. 11. 2020

29 min

Obrázek epizody Tip - Tip Terezie Kovalové: S úzkostí nebo depresí pomůže mobilní aplikace Nepanikař

Tip - Tip Terezie Kovalové: S úzkostí nebo depresí pomůže mobilní aplikace Nepanikař

17. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Fenomem - Vypusťte příšery! TikTok baví nový efekt, se kterým se dá nekonečně hrát

Fenomem - Vypusťte příšery! TikTok baví nový efekt, se kterým se dá nekonečně hrát

16. 11. 2020

4 min

Obrázek epizody On Air - Plně procítěná filmařina. Jsme, jací jsme zdatně kombinuje syrovou všednost s magickým realismem

On Air - Plně procítěná filmařina. Jsme, jací jsme zdatně kombinuje syrovou všednost s magickým realismem

16. 11. 2020

4 min