Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Topinky - Nová dávka serotoninu! Tíseň rozhání v čerstvých tracích AJ Tracey, Charli XCX & The 1975 i kanadští navrátilci Islands

Topinky - Nová dávka serotoninu! Tíseň rozhání v čerstvých tracích AJ Tracey, Charli XCX & The 1975 i kanadští navrátilci Islands

10. 3. 2021

6 min

Obrázek epizody On Air - Objevili jsme jednu z prvních československých drag queens, říkají autoři výstavy Loading: Love

On Air - Objevili jsme jednu z prvních československých drag queens, říkají autoři výstavy Loading: Love

10. 3. 2021

23 min

Obrázek epizody Šatníky - Jsem hlavně comfy, módu neřeším, tvrdí novinář Filip Titlbach. Jeho skříň ale prozrazuje opak

Šatníky - Jsem hlavně comfy, módu neřeším, tvrdí novinář Filip Titlbach. Jeho skříň ale prozrazuje opak

9. 3. 2021

23 min

Obrázek epizody Podhoubí - V Praze se běžkovalo, ale zima byla spíš slabší, lidé si už odvykli, říká klimatolog Alexander Ač

Podhoubí - V Praze se běžkovalo, ale zima byla spíš slabší, lidé si už odvykli, říká klimatolog Alexander Ač

9. 3. 2021

22 min

Obrázek epizody On Air - Baví mě objevovat architekturu, říká Ondřej, který ve čtrnácti letech založil průvodce Rare Places

On Air - Baví mě objevovat architekturu, říká Ondřej, který ve čtrnácti letech založil průvodce Rare Places

9. 3. 2021

5 min

Obrázek epizody Balanc - Máme se rádi, ale hádáme se a křičíme. Proč se někdy chováme opravdu ošklivě k těm, které milujeme?

Balanc - Máme se rádi, ale hádáme se a křičíme. Proč se někdy chováme opravdu ošklivě k těm, které milujeme?

9. 3. 2021

23 min

Obrázek epizody Fenomem - Umělá inteligence probouzí mrtvé. Tváře z Deep Nostalgia ale pronikly i do memů

Fenomem - Umělá inteligence probouzí mrtvé. Tváře z Deep Nostalgia ale pronikly i do memů

8. 3. 2021

5 min

Obrázek epizody Pochlap se - Startuje Pochlap se, pořad o mužském světě a emocích. Václav Rouček a jeho hosté o maskulinitě 2.0

Pochlap se - Startuje Pochlap se, pořad o mužském světě a emocích. Václav Rouček a jeho hosté o maskulinitě 2.0

8. 3. 2021

2 min

Obrázek epizody On Air - Nevyhazuj to! Staré židle a skříňky nemusí díky pražské nábytkové bance skončit v kontejneru

On Air - Nevyhazuj to! Staré židle a skříňky nemusí díky pražské nábytkové bance skončit v kontejneru

8. 3. 2021

5 min

Obrázek epizody On Air - Pro jednoho odpad, pro druhého poklad. Jak se žije českým freeganům?

On Air - Pro jednoho odpad, pro druhého poklad. Jak se žije českým freeganům?

8. 3. 2021

7 min

Obrázek epizody Hergot! - Basilejská kompaktáta – kompromis, který přijal husity zpět do luna církve

Hergot! - Basilejská kompaktáta – kompromis, který přijal husity zpět do luna církve

7. 3. 2021

45 min

Obrázek epizody Quest - Velký návrat MMORPG v době pandemie? Stesk po společenském životě zaženou, ale nenahradí ho

Quest - Velký návrat MMORPG v době pandemie? Stesk po společenském životě zaženou, ale nenahradí ho

5. 3. 2021

53 min

Obrázek epizody Čelisti - Bůh mluví velšsky, proto mu nikdo nerozumí. V psychothrilleru Saint Maud přivádí k šílenství mladou pečovatelku

Čelisti - Bůh mluví velšsky, proto mu nikdo nerozumí. V psychothrilleru Saint Maud přivádí k šílenství mladou pečovatelku

5. 3. 2021

43 min

Obrázek epizody Tribuna - Kritické přetížení organismu. Syndrom vyhoření pronásleduje vrcholové sportovce

Tribuna - Kritické přetížení organismu. Syndrom vyhoření pronásleduje vrcholové sportovce

5. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody On Air - Komiks Visa transit zve na cestu po Evropě éry Černobylu a po krajině paměti

On Air - Komiks Visa transit zve na cestu po Evropě éry Černobylu a po krajině paměti

5. 3. 2021

4 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Želvy zachraňuje majolka a beran na útěku překonal rekord. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky - Želvy zachraňuje majolka a beran na útěku překonal rekord. To jsou top zprávy minulého týdne

5. 3. 2021

14 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Jiří Mádl: Ze všech českých herců a filmařů jsem určitě největší nervák

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Jiří Mádl: Ze všech českých herců a filmařů jsem určitě největší nervák

4. 3. 2021

39 min

Obrázek epizody Liberatura - Zábranský napsal facebookový status místo románu. Má svou nejlepší knihu teprve před sebou?

Liberatura - Zábranský napsal facebookový status místo románu. Má svou nejlepší knihu teprve před sebou?

4. 3. 2021

35 min

Obrázek epizody Bourání - Pojďte bydlet do Krkonoš, žijeme tady kvalitní život, vzkazuje krajinný ekolog Pavel Klimeš

Bourání - Pojďte bydlet do Krkonoš, žijeme tady kvalitní život, vzkazuje krajinný ekolog Pavel Klimeš

4. 3. 2021

36 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - Většina z vás to ví dávno a já můžu jen potvrdit: suchý únor je k ničemu

Prolomit vlny - Většina z vás to ví dávno a já můžu jen potvrdit: suchý únor je k ničemu

4. 3. 2021

4 min

Obrázek epizody Návštěvníci - 3+1 v Praze je nad naše možnosti. Je lepší utéct do okresního města nebo do mobilheimu?

Návštěvníci - 3+1 v Praze je nad naše možnosti. Je lepší utéct do okresního města nebo do mobilheimu?

4. 3. 2021

17 min

Obrázek epizody Buchty - Jak se dostat do pohody? Vyrazte na vzduch a zasmějte se memíčkům

Buchty - Jak se dostat do pohody? Vyrazte na vzduch a zasmějte se memíčkům

3. 3. 2021

35 min

Obrázek epizody Houpačky - Dceru u vánočního stromku bych vidět chtěla, říká nevidomá matka

Houpačky - Dceru u vánočního stromku bych vidět chtěla, říká nevidomá matka

3. 3. 2021

22 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Komiks Nesnáším Pohádkov přináší krvavě zábavnou pouť infantilní popkulturou

Ektoplasma - Komiks Nesnáším Pohádkov přináší krvavě zábavnou pouť infantilní popkulturou

3. 3. 2021

6 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Radka Třeštíková: Kunu jsem nikdy neviděla, ale strašně často ji slyším

Brambora s vejcem - Radka Třeštíková: Kunu jsem nikdy neviděla, ale strašně často ji slyším

3. 3. 2021

18 min