Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air - Islandský elf Jónsi se přestěhoval na taneční parket. Shiver zní jako deska, která tu měla být už dávno

On Air - Islandský elf Jónsi se přestěhoval na taneční parket. Shiver zní jako deska, která tu měla být už dávno

15. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Tip - Tip Terezie Kovalové: Komediální show UNHhhh je moje tajná guilty pleasure

Tip - Tip Terezie Kovalové: Komediální show UNHhhh je moje tajná guilty pleasure

15. 12. 2020

1 min

Obrázek epizody On Air - Každým dnem je pro mě těžší a těžší být reprezentantkou a ochránkyní přírody, říká Jani Silva

On Air - Každým dnem je pro mě těžší a těžší být reprezentantkou a ochránkyní přírody, říká Jani Silva

14. 12. 2020

14 min

Obrázek epizody Hergot! - Víra a nevíra ve stínu továrních komínů. Náboženství hrálo pro dělníky mezi válkami velkou roli, říká historik

Hergot! - Víra a nevíra ve stínu továrních komínů. Náboženství hrálo pro dělníky mezi válkami velkou roli, říká historik

14. 12. 2020

48 min

Obrázek epizody On Air - Hudba 2020? Divný rok prosáklo disco, rap a zase trochu disco

On Air - Hudba 2020? Divný rok prosáklo disco, rap a zase trochu disco

14. 12. 2020

16 min

Obrázek epizody Čelisti - Vzal si David Fincher tátovy boty? Jeho nový propadák Mank se tváří důležitě, pod cinefilním pozlátkem však neskrývá vůbec nic

Čelisti - Vzal si David Fincher tátovy boty? Jeho nový propadák Mank se tváří důležitě, pod cinefilním pozlátkem však neskrývá vůbec nic

11. 12. 2020

45 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Nespavost může souviset s duševní poruchou, důležité je nepanikařit, říká psychiatr

Diagnóza F - Nespavost může souviset s duševní poruchou, důležité je nepanikařit, říká psychiatr

11. 12. 2020

21 min

Obrázek epizody Tribuna - Mužská sportovní osobnost roku 2020: Fotbalista Marcus Rashford

Tribuna - Mužská sportovní osobnost roku 2020: Fotbalista Marcus Rashford

11. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Pavouci umí létat a na Brněnsku řádil galantní lupič. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky - Pavouci umí létat a na Brněnsku řádil galantní lupič. To jsou top zprávy minulého týdne

11. 12. 2020

10 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Designérka Zuzana Bahulová: Někdo chodí k psychologovi. Já si sednu do lodě a vesluji

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Designérka Zuzana Bahulová: Někdo chodí k psychologovi. Já si sednu do lodě a vesluji

11. 12. 2020

30 min

Obrázek epizody Tip - Výletní tip Viktorky Hlaváčkové: Spojte výlet s uklízením odpadků. Odpočinete si od vánočního shonu

Tip - Výletní tip Viktorky Hlaváčkové: Spojte výlet s uklízením odpadků. Odpočinete si od vánočního shonu

11. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Liberatura - Poezie je zase v kurzu. Divné časy potřebují básně, zafungovala i online autorská čtení

Liberatura - Poezie je zase v kurzu. Divné časy potřebují básně, zafungovala i online autorská čtení

10. 12. 2020

38 min

Obrázek epizody V klidu - Zbavte se balastu. Je čas omezit setkání, o která nestojíte, a nekoupit dárky, o které nestojí jiní

V klidu - Zbavte se balastu. Je čas omezit setkání, o která nestojíte, a nekoupit dárky, o které nestojí jiní

10. 12. 2020

20 min

Obrázek epizody On Air - Kladivo na elitu New Yorku. Seriál Mělas to vědět se prudce rozmáchne, ale rána padne vedle

On Air - Kladivo na elitu New Yorku. Seriál Mělas to vědět se prudce rozmáchne, ale rána padne vedle

10. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody On Air - Jsme skupina hlučných a viditelných lidí, říkají pořadatelé turecké Gay Pride. Teď čelí stíhání

On Air - Jsme skupina hlučných a viditelných lidí, říkají pořadatelé turecké Gay Pride. Teď čelí stíhání

10. 12. 2020

17 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Jan Přeučil: Mám velice rád spreje

Brambora s vejcem - Jan Přeučil: Mám velice rád spreje

10. 12. 2020

14 min

Obrázek epizody Houpačky - „Náš školní den vypadá jako váš víkend. Číst se děti naučí i bez školy,“ říká zastánkyně unschoolingu

Houpačky - „Náš školní den vypadá jako váš víkend. Číst se děti naučí i bez školy,“ říká zastánkyně unschoolingu

9. 12. 2020

21 min

Obrázek epizody Bourání - Přicházejí Vánoce, svátky blikání a svítících sobů. Vizuální smog ale obtěžuje celoročně

Bourání - Přicházejí Vánoce, svátky blikání a svítících sobů. Vizuální smog ale obtěžuje celoročně

9. 12. 2020

40 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Cthulhu ničí realitu, Moebius si hraje na boha Marvelu. Komiksové tipy na předvánočním trhu

Ektoplasma - Cthulhu ničí realitu, Moebius si hraje na boha Marvelu. Komiksové tipy na předvánočním trhu

9. 12. 2020

7 min

Obrázek epizody On Air - Umělecké artefakty se vracejí do bývalých kolonií. „Je to složitý proces,“ říká historička

On Air - Umělecké artefakty se vracejí do bývalých kolonií. „Je to složitý proces,“ říká historička

9. 12. 2020

27 min

Obrázek epizody Moje terapie - „Když se svět zastavil, tak můžu i já,“ říkají klienti s úlevou terapeutovi o epidemii koronaviru

Moje terapie - „Když se svět zastavil, tak můžu i já,“ říkají klienti s úlevou terapeutovi o epidemii koronaviru

9. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody On Air - Vítězka Czechingu Tea Sofia vydává nový videoklip k písni 4AM

On Air - Vítězka Czechingu Tea Sofia vydává nový videoklip k písni 4AM

9. 12. 2020

8 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Pansexuální hymna o masturbaci, bezpečí, klid a lucidní snění

On Air - NOVINKY: Pansexuální hymna o masturbaci, bezpečí, klid a lucidní snění

9. 12. 2020

4 min

Obrázek epizody Moje terapie - Moje terapie II, epizoda 6: Musíš se zastavit a myslet na sebe

Moje terapie - Moje terapie II, epizoda 6: Musíš se zastavit a myslet na sebe

9. 12. 2020

31 min

Obrázek epizody Šatníky - Na DAMU frčelo hipsterství, na konzervatoři romantika: Otevíráme šatník herečky a tanečnice Julie Šurkové

Šatníky - Na DAMU frčelo hipsterství, na konzervatoři romantika: Otevíráme šatník herečky a tanečnice Julie Šurkové

8. 12. 2020

18 min