Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bludičky: Podivín od Safírového potoka. Poznejte příběh Gustava Ginzela, svérázného dobrodruha z osady Jizerka

Bludičky: Podivín od Safírového potoka. Poznejte příběh Gustava Ginzela, svérázného dobrodruha z osady Jizerka

30. 6. 2021

22 min

Obrázek epizody Bourání: Úkryt před civilizací i stavebnice pro dospělé. Proč si pořídit chatu, maringotku nebo něco mezi tím

Bourání: Úkryt před civilizací i stavebnice pro dospělé. Proč si pořídit chatu, maringotku nebo něco mezi tím

29. 6. 2021

41 min

Obrázek epizody On Air: Poezie, pop i internetový slang. Valentýna Janů je finalistkou Ceny Jindřicha Chalupeckého

On Air: Poezie, pop i internetový slang. Valentýna Janů je finalistkou Ceny Jindřicha Chalupeckého

29. 6. 2021

17 min

Obrázek epizody Kompot: Britney Spears poprvé promluvila: Jsem otrok, co nesmí mít děti. Pomozte mi, prosí soud

Kompot: Britney Spears poprvé promluvila: Jsem otrok, co nesmí mít děti. Pomozte mi, prosí soud

29. 6. 2021

39 min

Obrázek epizody Casablanca: 7 rekordů z přechodu Česka a ani jedno pivo. Josef Holoubek křižoval domovinu

Casablanca: 7 rekordů z přechodu Česka a ani jedno pivo. Josef Holoubek křižoval domovinu

29. 6. 2021

38 min

Obrázek epizody Fenomem: Jen si tak lehnout. Virální šílenství plankingu slaví deset let

Fenomem: Jen si tak lehnout. Virální šílenství plankingu slaví deset let

28. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody On Air: Teenage emoce, hyper pop a Blízký východ. Jaká hudba z první půlky roku 2021 by vás neměla minout?

On Air: Teenage emoce, hyper pop a Blízký východ. Jaká hudba z první půlky roku 2021 by vás neměla minout?

28. 6. 2021

8 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Ultrakonzervativní miliardáři proti rovnosti a za destabilizaci Evropy

Prolomit vlny: Ultrakonzervativní miliardáři proti rovnosti a za destabilizaci Evropy

28. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody Hergot!: Psychedelika mohou přinášet hlubší porozumění vlastní duši, říká teolog a religionista

Hergot!: Psychedelika mohou přinášet hlubší porozumění vlastní duši, říká teolog a religionista

28. 6. 2021

43 min

Obrázek epizody Čelisti: Emma šije maso. Cruella Emma Stone rozjíždí punkrockový souboj dvou extravagantních návrhářek

Čelisti: Emma šije maso. Cruella Emma Stone rozjíždí punkrockový souboj dvou extravagantních návrhářek

26. 6. 2021

42 min

Obrázek epizody Quest: Herní výstava vymknutá z kloubů. E3 2021 nastínila, jak se bude hrát po pandemii

Quest: Herní výstava vymknutá z kloubů. E3 2021 nastínila, jak se bude hrát po pandemii

25. 6. 2021

48 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice

Ve vlastní šťávě: Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice

25. 6. 2021

20 min

Obrázek epizody On Air: Není jednoznačné, zda tornádo zavinila klimatická změna. Obecně k nim přispívá, říká meteorolog

On Air: Není jednoznačné, zda tornádo zavinila klimatická změna. Obecně k nim přispívá, říká meteorolog

25. 6. 2021

18 min

Obrázek epizody Tribuna: Stará dáma na větrné hoře. Proč sledovat Tour de France a komu fandit?

Tribuna: Stará dáma na větrné hoře. Proč sledovat Tour de France a komu fandit?

25. 6. 2021

28 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Na deprese jí zabraly elektrošoky, o ženách v Bohnicích napsala knihu

Diagnóza F: Na deprese jí zabraly elektrošoky, o ženách v Bohnicích napsala knihu

25. 6. 2021

21 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Humři mají pocity a muž s alzheimerem zapomněl, že je ženatý. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Humři mají pocity a muž s alzheimerem zapomněl, že je ženatý. To jsou top zprávy minulého týdne

25. 6. 2021

13 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vydejte se po česko-slovenské hranici. Čekají vás tři pohoří i nížiny

Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vydejte se po česko-slovenské hranici. Čekají vás tři pohoří i nížiny

25. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody On Air: Polštáře s brokovnicemi se vrací. Za Bulánky 2.0 můžou v podstatě sami hráči, říká herní designér

On Air: Polštáře s brokovnicemi se vrací. Za Bulánky 2.0 můžou v podstatě sami hráči, říká herní designér

24. 6. 2021

21 min

Obrázek epizody Liberatura: Nejste nic, říkali otrokům. Román Kdo tančí s vodou vrací hlas lidem, kteří neměli cítit žádné emoce

Liberatura: Nejste nic, říkali otrokům. Román Kdo tančí s vodou vrací hlas lidem, kteří neměli cítit žádné emoce

24. 6. 2021

38 min

Obrázek epizody Velký čísla: Napoleonský syndrom nebrání v cestě bangerům, ale feat od Ludacrise by mohl

Velký čísla: Napoleonský syndrom nebrání v cestě bangerům, ale feat od Ludacrise by mohl

24. 6. 2021

43 min

Obrázek epizody Buchty: Život v kapele je jako manželství. Máte ji z lásky, ale řešíte i prašule

Buchty: Život v kapele je jako manželství. Máte ji z lásky, ale řešíte i prašule

23. 6. 2021

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Nefackujete kolegy v práci, kamarády ani partnery. Pro děti by to mělo platit především

Houpačky: Nefackujete kolegy v práci, kamarády ani partnery. Pro děti by to mělo platit především

23. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Miroslav Etzler: Když mi někdo koupí Napoliho, jsem schopen převrhnout stůl

Brambora s vejcem: Miroslav Etzler: Když mi někdo koupí Napoliho, jsem schopen převrhnout stůl

23. 6. 2021

13 min

Obrázek epizody On Air: Jednoduše zenový komiks. Takový je Gijsemansův Hubert o introvertovi, kterého není třeba zachránit

On Air: Jednoduše zenový komiks. Takový je Gijsemansův Hubert o introvertovi, kterého není třeba zachránit

23. 6. 2021

4 min

Obrázek epizody On Air: Spisovatelka Viktorie Hanišová: Environmentální žal mě dostal do paralýzy, pomohla mi až nová kniha

On Air: Spisovatelka Viktorie Hanišová: Environmentální žal mě dostal do paralýzy, pomohla mi až nová kniha

23. 6. 2021

15 min