Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mikrovlnky: Nazí muži utekli před jelenem a Brňan kradl pro kámoše. To jsou nejlepší zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Nazí muži utekli před jelenem a Brňan kradl pro kámoše. To jsou nejlepší zprávy minulého týdne

2. 7. 2021

13 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy: Denisa Barešová: Jsem především lidská bytost, a ne herečka. I proto jdu na volnou nohu

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy: Denisa Barešová: Jsem především lidská bytost, a ne herečka. I proto jdu na volnou nohu

2. 7. 2021

46 min

Obrázek epizody Liberatura: Lepší než Sto roků samoty. V češtině vyšel „totální román“ peruánského nobelisty Maria Vargase Llosy

Liberatura: Lepší než Sto roků samoty. V češtině vyšel „totální román“ peruánského nobelisty Maria Vargase Llosy

1. 7. 2021

40 min

Obrázek epizody On Air: Seriál Podzemní železnice vypráví o šrámech a nadějích minulé i současné Ameriky

On Air: Seriál Podzemní železnice vypráví o šrámech a nadějích minulé i současné Ameriky

1. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Petra Bučková: Já bych nekopala, já bych spíš kousla nebo škrábala

Brambora s vejcem: Petra Bučková: Já bych nekopala, já bych spíš kousla nebo škrábala

1. 7. 2021

15 min

Obrázek epizody On Air: Kniha Niny Špitálníkové o životě v KLDR je trochu jako včerejší pizza. Mohla by být super, ale není

On Air: Kniha Niny Špitálníkové o životě v KLDR je trochu jako včerejší pizza. Mohla by být super, ale není

1. 7. 2021

5 min

Obrázek epizody Buchty: Stylista je dělník módy, který vám pro vaše dobro zakáže tříčtvrťáky a legíny

Buchty: Stylista je dělník módy, který vám pro vaše dobro zakáže tříčtvrťáky a legíny

30. 6. 2021

34 min

Obrázek epizody On Air: Pomáhejme Romům stát se překladateli, říká autorka studie o afroamerické literatuře v Československu

On Air: Pomáhejme Romům stát se překladateli, říká autorka studie o afroamerické literatuře v Československu

30. 6. 2021

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Specifický smysl pro humor i doslovné chápání. Na malé autisty můžou venku skutečně padat trakaře

Houpačky: Specifický smysl pro humor i doslovné chápání. Na malé autisty můžou venku skutečně padat trakaře

30. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody On Air: Hudba osvobození. Dean Blunt se přerodil v písničkáře a natočil svoje nejpřístupnější album

On Air: Hudba osvobození. Dean Blunt se přerodil v písničkáře a natočil svoje nejpřístupnější album

30. 6. 2021

4 min

Obrázek epizody Bludičky: Podivín od Safírového potoka. Poznejte příběh Gustava Ginzela, svérázného dobrodruha z osady Jizerka

Bludičky: Podivín od Safírového potoka. Poznejte příběh Gustava Ginzela, svérázného dobrodruha z osady Jizerka

30. 6. 2021

22 min

Obrázek epizody Bourání: Úkryt před civilizací i stavebnice pro dospělé. Proč si pořídit chatu, maringotku nebo něco mezi tím

Bourání: Úkryt před civilizací i stavebnice pro dospělé. Proč si pořídit chatu, maringotku nebo něco mezi tím

29. 6. 2021

41 min

Obrázek epizody On Air: Poezie, pop i internetový slang. Valentýna Janů je finalistkou Ceny Jindřicha Chalupeckého

On Air: Poezie, pop i internetový slang. Valentýna Janů je finalistkou Ceny Jindřicha Chalupeckého

29. 6. 2021

17 min

Obrázek epizody Kompot: Britney Spears poprvé promluvila: Jsem otrok, co nesmí mít děti. Pomozte mi, prosí soud

Kompot: Britney Spears poprvé promluvila: Jsem otrok, co nesmí mít děti. Pomozte mi, prosí soud

29. 6. 2021

39 min

Obrázek epizody Casablanca: 7 rekordů z přechodu Česka a ani jedno pivo. Josef Holoubek křižoval domovinu

Casablanca: 7 rekordů z přechodu Česka a ani jedno pivo. Josef Holoubek křižoval domovinu

29. 6. 2021

38 min

Obrázek epizody Fenomem: Jen si tak lehnout. Virální šílenství plankingu slaví deset let

Fenomem: Jen si tak lehnout. Virální šílenství plankingu slaví deset let

28. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody On Air: Teenage emoce, hyper pop a Blízký východ. Jaká hudba z první půlky roku 2021 by vás neměla minout?

On Air: Teenage emoce, hyper pop a Blízký východ. Jaká hudba z první půlky roku 2021 by vás neměla minout?

28. 6. 2021

8 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Ultrakonzervativní miliardáři proti rovnosti a za destabilizaci Evropy

Prolomit vlny: Ultrakonzervativní miliardáři proti rovnosti a za destabilizaci Evropy

28. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody Hergot!: Psychedelika mohou přinášet hlubší porozumění vlastní duši, říká teolog a religionista

Hergot!: Psychedelika mohou přinášet hlubší porozumění vlastní duši, říká teolog a religionista

28. 6. 2021

43 min

Obrázek epizody Čelisti: Emma šije maso. Cruella Emma Stone rozjíždí punkrockový souboj dvou extravagantních návrhářek

Čelisti: Emma šije maso. Cruella Emma Stone rozjíždí punkrockový souboj dvou extravagantních návrhářek

26. 6. 2021

42 min

Obrázek epizody Quest: Herní výstava vymknutá z kloubů. E3 2021 nastínila, jak se bude hrát po pandemii

Quest: Herní výstava vymknutá z kloubů. E3 2021 nastínila, jak se bude hrát po pandemii

25. 6. 2021

48 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice

Ve vlastní šťávě: Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice

25. 6. 2021

20 min

Obrázek epizody On Air: Není jednoznačné, zda tornádo zavinila klimatická změna. Obecně k nim přispívá, říká meteorolog

On Air: Není jednoznačné, zda tornádo zavinila klimatická změna. Obecně k nim přispívá, říká meteorolog

25. 6. 2021

18 min

Obrázek epizody Tribuna: Stará dáma na větrné hoře. Proč sledovat Tour de France a komu fandit?

Tribuna: Stará dáma na větrné hoře. Proč sledovat Tour de France a komu fandit?

25. 6. 2021

28 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Na deprese jí zabraly elektrošoky, o ženách v Bohnicích napsala knihu

Diagnóza F: Na deprese jí zabraly elektrošoky, o ženách v Bohnicích napsala knihu

25. 6. 2021

21 min