Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mikrovlnky: Humři mají pocity a muž s alzheimerem zapomněl, že je ženatý. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Humři mají pocity a muž s alzheimerem zapomněl, že je ženatý. To jsou top zprávy minulého týdne

25. 6. 2021

13 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vydejte se po česko-slovenské hranici. Čekají vás tři pohoří i nížiny

Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vydejte se po česko-slovenské hranici. Čekají vás tři pohoří i nížiny

25. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody On Air: Polštáře s brokovnicemi se vrací. Za Bulánky 2.0 můžou v podstatě sami hráči, říká herní designér

On Air: Polštáře s brokovnicemi se vrací. Za Bulánky 2.0 můžou v podstatě sami hráči, říká herní designér

24. 6. 2021

21 min

Obrázek epizody Liberatura: Nejste nic, říkali otrokům. Román Kdo tančí s vodou vrací hlas lidem, kteří neměli cítit žádné emoce

Liberatura: Nejste nic, říkali otrokům. Román Kdo tančí s vodou vrací hlas lidem, kteří neměli cítit žádné emoce

24. 6. 2021

38 min

Obrázek epizody Velký čísla: Napoleonský syndrom nebrání v cestě bangerům, ale feat od Ludacrise by mohl

Velký čísla: Napoleonský syndrom nebrání v cestě bangerům, ale feat od Ludacrise by mohl

24. 6. 2021

43 min

Obrázek epizody Buchty: Život v kapele je jako manželství. Máte ji z lásky, ale řešíte i prašule

Buchty: Život v kapele je jako manželství. Máte ji z lásky, ale řešíte i prašule

23. 6. 2021

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Nefackujete kolegy v práci, kamarády ani partnery. Pro děti by to mělo platit především

Houpačky: Nefackujete kolegy v práci, kamarády ani partnery. Pro děti by to mělo platit především

23. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Miroslav Etzler: Když mi někdo koupí Napoliho, jsem schopen převrhnout stůl

Brambora s vejcem: Miroslav Etzler: Když mi někdo koupí Napoliho, jsem schopen převrhnout stůl

23. 6. 2021

13 min

Obrázek epizody On Air: Jednoduše zenový komiks. Takový je Gijsemansův Hubert o introvertovi, kterého není třeba zachránit

On Air: Jednoduše zenový komiks. Takový je Gijsemansův Hubert o introvertovi, kterého není třeba zachránit

23. 6. 2021

4 min

Obrázek epizody On Air: Spisovatelka Viktorie Hanišová: Environmentální žal mě dostal do paralýzy, pomohla mi až nová kniha

On Air: Spisovatelka Viktorie Hanišová: Environmentální žal mě dostal do paralýzy, pomohla mi až nová kniha

23. 6. 2021

15 min

Obrázek epizody Bludičky: Počátky českého base jumpingu hledejte na Havraních skalách, vypátraly Bludičky v okolí Údolí samoty

Bludičky: Počátky českého base jumpingu hledejte na Havraních skalách, vypátraly Bludičky v okolí Údolí samoty

23. 6. 2021

18 min

Obrázek epizody Kompot: Rasistický skandál i starší partner. Billie Eilish štve svoje fanoušky

Kompot: Rasistický skandál i starší partner. Billie Eilish štve svoje fanoušky

23. 6. 2021

35 min

Obrázek epizody Podhoubí: Menší spotřeba vody a nulová doprava, mladí ajťáci pěstují saláty na střeše nákupáku

Podhoubí: Menší spotřeba vody a nulová doprava, mladí ajťáci pěstují saláty na střeše nákupáku

22. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Šatníky: Nesnášíme nakupování, oblečení si vytváříme sami. Návrháři Filip a Tish oblékají svůj design

Šatníky: Nesnášíme nakupování, oblečení si vytváříme sami. Návrháři Filip a Tish oblékají svůj design

22. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody On Air: Knižní tipy k rybníku: hororové povídky, komiksová úvaha o lásce i průvodce nejhezčími vesnicemi

On Air: Knižní tipy k rybníku: hororové povídky, komiksová úvaha o lásce i průvodce nejhezčími vesnicemi

22. 6. 2021

9 min

Obrázek epizody Balanc: Dovolená v Jugoslávii, první dítě. Výchovu dětí nelze naplánovat jako vojenskou ofenzívu

Balanc: Dovolená v Jugoslávii, první dítě. Výchovu dětí nelze naplánovat jako vojenskou ofenzívu

22. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody On Air: Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert Katarzie do MeetFactory nebo na festival United Islands

On Air: Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert Katarzie do MeetFactory nebo na festival United Islands

22. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Fenomem: Změníš svět k lepšímu, že ano? Mem z Hvězdných válek zobrazuje plané naděje a zklamání

Fenomem: Změníš svět k lepšímu, že ano? Mem z Hvězdných válek zobrazuje plané naděje a zklamání

21. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody On Air: „Budoucnost už je tady, ale někde víc než jinde.“ Cyberpunk objevoval kyberprostor už v osmdesátkách

On Air: „Budoucnost už je tady, ale někde víc než jinde.“ Cyberpunk objevoval kyberprostor už v osmdesátkách

21. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Casablanca: Byla to Nebeská past. Mára Holeček vypráví o výstupu na nepálskou Monu Lisu jménem Baruntse

Casablanca: Byla to Nebeská past. Mára Holeček vypráví o výstupu na nepálskou Monu Lisu jménem Baruntse

21. 6. 2021

41 min

Obrázek epizody Pochlap se: Polyamorní Jan Hůzl: Nefunguji tak, že se s někým novým za pět minut hned vyspím

Pochlap se: Polyamorní Jan Hůzl: Nefunguji tak, že se s někým novým za pět minut hned vyspím

20. 6. 2021

53 min

Obrázek epizody On Air: Vinohradská 12, Buchty, Balanc a další. Veřejnoprávní podcast roku ovládl Český rozhlas

On Air: Vinohradská 12, Buchty, Balanc a další. Veřejnoprávní podcast roku ovládl Český rozhlas

18. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody Čelisti: Vít Klusák nenaboural. Dokument 13 minut odkrývá svědomí viníků smrtelných autonehod

Čelisti: Vít Klusák nenaboural. Dokument 13 minut odkrývá svědomí viníků smrtelných autonehod

18. 6. 2021

37 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Terapeut Vojtko o patologických vztazích: Když mi ve vztahu není dobře, ale nedokážu z něj odejít

Diagnóza F: Terapeut Vojtko o patologických vztazích: Když mi ve vztahu není dobře, ale nedokážu z něj odejít

18. 6. 2021

22 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy: Maxim Habanec: Díky skateboardingu jsem už ve dvaceti viděl půlku světa. Otevřel mi dveře do života

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy: Maxim Habanec: Díky skateboardingu jsem už ve dvaceti viděl půlku světa. Otevřel mi dveře do života

18. 6. 2021

34 min