Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochlap se: Zpěvák Štěpán Urban: Svému starému já jsem nikdy sbohem nedal. Člověk by se měl učit hlavně od dětí

Pochlap se: Zpěvák Štěpán Urban: Svému starému já jsem nikdy sbohem nedal. Člověk by se měl učit hlavně od dětí

3. 10. 2021

48 min

Obrázek epizody Čelisti: Není čas zemřít, ale odejít. Craig rehabilitoval Bonda a přenesl ho do 21. století. Teď se loučí

Čelisti: Není čas zemřít, ale odejít. Craig rehabilitoval Bonda a přenesl ho do 21. století. Teď se loučí

1. 10. 2021

37 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Dekriminalizace a legalizace drog je jednou z možných, logických cest, říká psycholog Nepustil

Diagnóza F: Dekriminalizace a legalizace drog je jednou z možných, logických cest, říká psycholog Nepustil

1. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Tribuna: Letošní cyklistická sezona: dominující Slovinci, vlivná olympiáda a jeden rozvod po kolumbijsku

Tribuna: Letošní cyklistická sezona: dominující Slovinci, vlivná olympiáda a jeden rozvod po kolumbijsku

1. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Italové prodávají objetí a muž si místo chlebíčků rozbalil indiánky. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Italové prodávají objetí a muž si místo chlebíčků rozbalil indiánky. To jsou zprávy minulého týdne

1. 10. 2021

16 min

Obrázek epizody Velký čísla: Čísla nad pocity. Nástup Walkera Hayse na country vlak jménem Prachy a tiktokový hit Coi Leray

Velký čísla: Čísla nad pocity. Nástup Walkera Hayse na country vlak jménem Prachy a tiktokový hit Coi Leray

1. 10. 2021

41 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Vyrazte na kolo, národní park Podyjí ukrývá nejlepší cyklostezky

Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Vyrazte na kolo, národní park Podyjí ukrývá nejlepší cyklostezky

1. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody On Air: Ptáme se stejných lidí na stejné věci, chtěl jsem to zkusit jinak,” říká autor Otevřených hlav

On Air: Ptáme se stejných lidí na stejné věci, chtěl jsem to zkusit jinak,” říká autor Otevřených hlav

30. 9. 2021

19 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Denisa Barešová: Do pracovních mailů se podepisuji Denda

Brambora s vejcem: Herečka Denisa Barešová: Do pracovních mailů se podepisuji Denda

30. 9. 2021

16 min

Obrázek epizody Liberatura: Samotná literatura svět nezachrání, říká Laurent Binet, autor, který zničil evropské dějiny

Liberatura: Samotná literatura svět nezachrání, říká Laurent Binet, autor, který zničil evropské dějiny

30. 9. 2021

21 min

Obrázek epizody Buchty: Život v Irsku? Nejsou to jen vřesoviště, Bono Vox a zrzci

Buchty: Život v Irsku? Nejsou to jen vřesoviště, Bono Vox a zrzci

29. 9. 2021

29 min

Obrázek epizody Kompot: YouTube kanál o životě v dodávce skončil smrtí. Amerika sleduje, co se stalo Gabby Petito

Kompot: YouTube kanál o životě v dodávce skončil smrtí. Amerika sleduje, co se stalo Gabby Petito

29. 9. 2021

41 min

Obrázek epizody Balanc: Táta volí xenofoby, dcera zelené fanatiky. Proč nás rozděluje téma politiky a jak o ní diskutovat?

Balanc: Táta volí xenofoby, dcera zelené fanatiky. Proč nás rozděluje téma politiky a jak o ní diskutovat?

28. 9. 2021

29 min

Obrázek epizody Fenomem: Nezapomeňte na 21. září! Komik tančí ve virálním videu do hitu skupiny Earth, Wind and Fire

Fenomem: Nezapomeňte na 21. září! Komik tančí ve virálním videu do hitu skupiny Earth, Wind and Fire

27. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: Když nevěnujeme každý okamžik seberozvoji, cítíme se provinile, říkají psychologové Devon Price

Otevřené hlavy: Když nevěnujeme každý okamžik seberozvoji, cítíme se provinile, říkají psychologové Devon Price

27. 9. 2021

18 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Houby jsou trochu jako pokémoni, musím je chytit všechny, říká nadšený fotograf a obdivovatel hub

Ve vlastní šťávě: Houby jsou trochu jako pokémoni, musím je chytit všechny, říká nadšený fotograf a obdivovatel hub

27. 9. 2021

19 min

Obrázek epizody On Air: Náš největší sen je tour life po světě, být každý víkend na letišti, říkají členové kapely Bratři

On Air: Náš největší sen je tour life po světě, být každý víkend na letišti, říkají členové kapely Bratři

27. 9. 2021

9 min

Obrázek epizody Pochlap se: Tramp Bokajs: Chlap může brečet, všechno to uvolní. Dojímá mě, že je pěknej život

Pochlap se: Tramp Bokajs: Chlap může brečet, všechno to uvolní. Dojímá mě, že je pěknej život

26. 9. 2021

34 min

Obrázek epizody Hergot!: Rudolf Steiner odmítal bezcílné tlachání na duchovní témata, říká religionista Jan Sušer

Hergot!: Rudolf Steiner odmítal bezcílné tlachání na duchovní témata, říká religionista Jan Sušer

26. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody Quest: Na Hromnice o kocovinu více. Jak se probít ze smyčky akčního hitu Deathloop?

Quest: Na Hromnice o kocovinu více. Jak se probít ze smyčky akčního hitu Deathloop?

24. 9. 2021

40 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Život narcistního muže provází přesvědčení o vlastní nadřazenosti i zdrcující pochybnosti

Diagnóza F: Život narcistního muže provází přesvědčení o vlastní nadřazenosti i zdrcující pochybnosti

24. 9. 2021

21 min

Obrázek epizody Čelisti: Spodky dolů, bitches! Novozélanďané čeří vody dragu jízlivostí a Taikou Waititim

Čelisti: Spodky dolů, bitches! Novozélanďané čeří vody dragu jízlivostí a Taikou Waititim

24. 9. 2021

45 min

Obrázek epizody On Air: Lidi si tu můžou prožít něco hlubšího. Novodobý megalit na Ládví prošel obřadní zkouškou

On Air: Lidi si tu můžou prožít něco hlubšího. Novodobý megalit na Ládví prošel obřadní zkouškou

24. 9. 2021

7 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Žáci jeli na výlet stripbusem a senior bil do auta kladivem. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Žáci jeli na výlet stripbusem a senior bil do auta kladivem. To jsou nej zprávy minulého týdne

24. 9. 2021

10 min

Obrázek epizody On Air: Nový rockový hrdina: kluk odvedle. Jak před třiceti lety Nirvana prorazila s albem Nevermind

On Air: Nový rockový hrdina: kluk odvedle. Jak před třiceti lety Nirvana prorazila s albem Nevermind

23. 9. 2021

6 min