Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air: Pro Jamese Bonda ještě není čas zemřít, říkají filmoví kritici

On Air: Pro Jamese Bonda ještě není čas zemřít, říkají filmoví kritici

23. 9. 2021

19 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Noise-rockeři sinks si ujíždí na 52 Hertz Whale i dalších kolezích z NotAnAgency

Tip: Hudební tip: Noise-rockeři sinks si ujíždí na 52 Hertz Whale i dalších kolezích z NotAnAgency

23. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Buchty: Jet na Erasmus na petlahvích? No problem

Buchty: Jet na Erasmus na petlahvích? No problem

22. 9. 2021

33 min

Obrázek epizody Liberatura: Konec světa je aktuální téma. S Janem Bělíčkem o dystopii Octavie Butler a literatuře krize

Liberatura: Konec světa je aktuální téma. S Janem Bělíčkem o dystopii Octavie Butler a literatuře krize

22. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody Houpačky: S rodiči jsme spojené nádoby, naše nejistota je i jejich nejistotou, říká ředitelka základní školy

Houpačky: S rodiči jsme spojené nádoby, naše nejistota je i jejich nejistotou, říká ředitelka základní školy

22. 9. 2021

19 min

Obrázek epizody On Air: V Tyrolsku mě nenávidí, říká fotograf zachycující alpský overturismus

On Air: V Tyrolsku mě nenávidí, říká fotograf zachycující alpský overturismus

22. 9. 2021

6 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Režisér Andy Fehu: Viděl jsem s kamarádem UFO nad Libní

Brambora s vejcem: Režisér Andy Fehu: Viděl jsem s kamarádem UFO nad Libní

22. 9. 2021

15 min

Obrázek epizody Bourání: Česká vesnice a architektura. Už to není protimluv, říkají autoři knihy Možnosti vesnice

Bourání: Česká vesnice a architektura. Už to není protimluv, říkají autoři knihy Možnosti vesnice

22. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody On Air: Ztrácíme kontakt s lidmi. V hudbě jsem našel zpovědní nástroj, říká Michal Smetana z kapely Tolstoys

On Air: Ztrácíme kontakt s lidmi. V hudbě jsem našel zpovědní nástroj, říká Michal Smetana z kapely Tolstoys

22. 9. 2021

16 min

Obrázek epizody Šatníky: Obchoďák, ve kterém je všechno zadarmo. Sedmidenní Swap Prague praskal ve švech

Šatníky: Obchoďák, ve kterém je všechno zadarmo. Sedmidenní Swap Prague praskal ve švech

21. 9. 2021

16 min

Obrázek epizody Podhoubí: Obrazy klimatické krize nemají estetizovat apokalypsu. O pozemšťanství s filozofem Likavčanem

Podhoubí: Obrazy klimatické krize nemají estetizovat apokalypsu. O pozemšťanství s filozofem Likavčanem

21. 9. 2021

28 min

Obrázek epizody On Air: Bolavá místa i zlomená srdce. Hrdinové Sexuální výchovy dospívají

On Air: Bolavá místa i zlomená srdce. Hrdinové Sexuální výchovy dospívají

21. 9. 2021

5 min

Obrázek epizody Balanc: Já vařím, pečuji, miluji a ty ležíš na gauči. Co je to rovnováha ve vztahu a jak a proč ji hledat?

Balanc: Já vařím, pečuji, miluji a ty ležíš na gauči. Co je to rovnováha ve vztahu a jak a proč ji hledat?

21. 9. 2021

25 min

Obrázek epizody Tip: Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert indie popového hudebníka boy pablo do Futurum Music Baru

Tip: Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert indie popového hudebníka boy pablo do Futurum Music Baru

21. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Kompot: Podívali jsme znovu na první Česko hledá SuperStar. Proč v roce 2004 nikdo neuměl zpívat?

Kompot: Podívali jsme znovu na první Česko hledá SuperStar. Proč v roce 2004 nikdo neuměl zpívat?

21. 9. 2021

40 min

Obrázek epizody Fenomem: Robotické dítě a spánková paralýza. Celebrity na Met Gala 2021 a jejich memy

Fenomem: Robotické dítě a spánková paralýza. Celebrity na Met Gala 2021 a jejich memy

20. 9. 2021

4 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: Virtuální nenávist máme za danost. Změna musí jít od uživatelů, říká mediální teoretička Nakamura

Otevřené hlavy: Virtuální nenávist máme za danost. Změna musí jít od uživatelů, říká mediální teoretička Nakamura

20. 9. 2021

17 min

Obrázek epizody On Air: Na horoskopy nevěřím, nový singl Gemini je spíš ironie, říká v Londýně usazená hudebnice Aiko

On Air: Na horoskopy nevěřím, nový singl Gemini je spíš ironie, říká v Londýně usazená hudebnice Aiko

20. 9. 2021

11 min

Obrázek epizody Hergot!: Základní duchovní principy jsou celosvětově univerzální, myslí si zakladatel spolku Slovanský kruh

Hergot!: Základní duchovní principy jsou celosvětově univerzální, myslí si zakladatel spolku Slovanský kruh

19. 9. 2021

39 min

Obrázek epizody DokuVlna: První lásky. Jaká byla ta vaše? Poslechněte si romantické i bolavé vzpomínky na první vztahy

DokuVlna: První lásky. Jaká byla ta vaše? Poslechněte si romantické i bolavé vzpomínky na první vztahy

18. 9. 2021

28 min

Obrázek epizody On Air: Zažít město jinak stále roste, jarní edici ale neplánujeme, říká hlavní koordinátor Tomáš Fridrich

On Air: Zažít město jinak stále roste, jarní edici ale neplánujeme, říká hlavní koordinátor Tomáš Fridrich

18. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Quest: Čeká PlayStation 5 zářná budoucnost? Odklady střídá radost z nových Star Wars nebo Gran Turisma

Quest: Čeká PlayStation 5 zářná budoucnost? Odklady střídá radost z nových Star Wars nebo Gran Turisma

17. 9. 2021

46 min

Obrázek epizody On Air: Už se těšíme zpátky do zkušebny, říkají brněnští sinks po nabitém koncertním létě

On Air: Už se těšíme zpátky do zkušebny, říkají brněnští sinks po nabitém koncertním létě

17. 9. 2021

21 min

Obrázek epizody Čelisti: Děti, jdou k vám kuřátka, draci i štěňátka! Filmově kritický magazín griluje animáky pro nejmenší

Čelisti: Děti, jdou k vám kuřátka, draci i štěňátka! Filmově kritický magazín griluje animáky pro nejmenší

17. 9. 2021

42 min

Obrázek epizody Tribuna: Multikulturní fotbalový Visegrád? Proč v Legii a Slovanu nehraje víc domácích hráčů

Tribuna: Multikulturní fotbalový Visegrád? Proč v Legii a Slovanu nehraje víc domácích hráčů

17. 9. 2021

28 min