Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hergot!: Nebojím se smrti, je o nás postaráno, říká umělkyně Markéta Garai

Hergot!: Nebojím se smrti, je o nás postaráno, říká umělkyně Markéta Garai

10. 10. 2021

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Slow travel po mexicku? Oaxaca a kouzlo barev Mexika podle Evy Kubátové

Casablanca: Slow travel po mexicku? Oaxaca a kouzlo barev Mexika podle Evy Kubátové

10. 10. 2021

42 min

Obrázek epizody Quest: Videohry s vůní padajícího listí. Kterými tituly přivítat podzimní atmosféru?

Quest: Videohry s vůní padajícího listí. Kterými tituly přivítat podzimní atmosféru?

8. 10. 2021

41 min

Obrázek epizody Tribuna: Je rasismus dětských fanoušků na Spartě výmysl britských médií, nebo česká realita?

Tribuna: Je rasismus dětských fanoušků na Spartě výmysl britských médií, nebo česká realita?

8. 10. 2021

30 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Chtěla jsem, aby to vyšlo i aby mi někdo pomohl, říká mladá žena o svém pokusu o sebevraždu

Diagnóza F: Chtěla jsem, aby to vyšlo i aby mi někdo pomohl, říká mladá žena o svém pokusu o sebevraždu

8. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody On Air: Lidi u nás zapomínají na čas. První saunový festival u nás přináší trochu Skandinávie ke břehu Labe

On Air: Lidi u nás zapomínají na čas. První saunový festival u nás přináší trochu Skandinávie ke břehu Labe

7. 10. 2021

8 min

Obrázek epizody Velký čísla: Galaktické spolupráce a napěchovaný říjnový kalendář. Coldplay s BTS i po 6 letech vzkříšená Adele

Velký čísla: Galaktické spolupráce a napěchovaný říjnový kalendář. Coldplay s BTS i po 6 letech vzkříšená Adele

7. 10. 2021

41 min

Obrázek epizody Liberatura: Strašně rád bych žil na okraji tohohle všeho. V básních Tima Postovita se bojuje za svobodu i klima

Liberatura: Strašně rád bych žil na okraji tohohle všeho. V básních Tima Postovita se bojuje za svobodu i klima

7. 10. 2021

31 min

Obrázek epizody On Air: Autorky výstavy Civilizovaná žena: Naše koláže ukazují paradoxy meziválečného mediálního obrazu ženy

On Air: Autorky výstavy Civilizovaná žena: Naše koláže ukazují paradoxy meziválečného mediálního obrazu ženy

7. 10. 2021

18 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Darkwavové duo Noví Lidé vyvažuje temnotu s Perturbator i islandskými GusGus

Tip: Hudební tip: Darkwavové duo Noví Lidé vyvažuje temnotu s Perturbator i islandskými GusGus

7. 10. 2021

2 min

Obrázek epizody Houpačky: Miluje mě moje dítě stejně jako svoji mámu? I otcové prožívají pochybnosti a hledají svou roli

Houpačky: Miluje mě moje dítě stejně jako svoji mámu? I otcové prožívají pochybnosti a hledají svou roli

7. 10. 2021

41 min

Obrázek epizody Buchty: Ústí nad Labem není jen město, je to životní styl. Inspirovalo Wagnera, může i vás

Buchty: Ústí nad Labem není jen město, je to životní styl. Inspirovalo Wagnera, může i vás

6. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody On Air: Psycholog z norského centra Alternativa k násilí: Za násilí je odpovědný jen ten, kdo se ho dopouští

On Air: Psycholog z norského centra Alternativa k násilí: Za násilí je odpovědný jen ten, kdo se ho dopouští

6. 10. 2021

14 min

Obrázek epizody On Air: Ze slumu Bangladéše až do vaší eko tašky. Kniha Život na míru sleduje apokalyptickou cestu trička

On Air: Ze slumu Bangladéše až do vaší eko tašky. Kniha Život na míru sleduje apokalyptickou cestu trička

6. 10. 2021

3 min

Obrázek epizody Šatníky: Tohle teď v Praze nosíte? S kuchařkou Chili Ta Thuy o oblékání do televize i na fotbal

Šatníky: Tohle teď v Praze nosíte? S kuchařkou Chili Ta Thuy o oblékání do televize i na fotbal

5. 10. 2021

19 min

Obrázek epizody Balanc: Mars měl kdysi vodu i atmosféru. Díky výzkumu vesmíru víme víc o změně klimatu, říká Jan Lukačevič

Balanc: Mars měl kdysi vodu i atmosféru. Díky výzkumu vesmíru víme víc o změně klimatu, říká Jan Lukačevič

5. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody On Air: Havel by oslavil 85 narozeniny. Na reflexi jeho příběhu po pádu režimu ještě čekáme, říká historik

On Air: Havel by oslavil 85 narozeniny. Na reflexi jeho příběhu po pádu režimu ještě čekáme, říká historik

5. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody Balanc: Sex jako radost, potřeba i upevnění vztahu a cesta k Bohu. Čím vším může být sexualita?

Balanc: Sex jako radost, potřeba i upevnění vztahu a cesta k Bohu. Čím vším může být sexualita?

5. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody Tip: Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si do Jeseníků pro domácí slaný karamel nebo bylinný sirup

Tip: Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si do Jeseníků pro domácí slaný karamel nebo bylinný sirup

5. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Fenomem: Krisi, kde to sakra jsme? Fanoušci hry Deltarune zaplavily internet memy

Fenomem: Krisi, kde to sakra jsme? Fanoušci hry Deltarune zaplavily internet memy

4. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody On Air: Moimir Papalescu je naše vzpruha a tak trochu i mentor, shodují se dark elektronici Noví Lidé

On Air: Moimir Papalescu je naše vzpruha a tak trochu i mentor, shodují se dark elektronici Noví Lidé

4. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: Potřebujeme kultivovat odpor proti moci obrazů, říká zakladatel vizuálních studií W. J. Mitchell

Otevřené hlavy: Potřebujeme kultivovat odpor proti moci obrazů, říká zakladatel vizuálních studií W. J. Mitchell

4. 10. 2021

15 min

Obrázek epizody Casablanca: Autostop žije! I po covidu. Šimon a Prokop Gregarovi „stopují východ“

Casablanca: Autostop žije! I po covidu. Šimon a Prokop Gregarovi „stopují východ“

4. 10. 2021

44 min

Obrázek epizody On Air: Rychlejší než kolo je v Praze jen metro, říká editor knihy Je to jízda Ondřej Buddeus

On Air: Rychlejší než kolo je v Praze jen metro, říká editor knihy Je to jízda Ondřej Buddeus

4. 10. 2021

30 min

Obrázek epizody Hergot!: Hlavním problémem při zpovědi byl můj vztah k ayahuasce, říká grafik a zpěvák František Štorm

Hergot!: Hlavním problémem při zpovědi byl můj vztah k ayahuasce, říká grafik a zpěvák František Štorm

4. 10. 2021

38 min