Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mikrovlnky: Veverka terorizovala městečko a v Brně krvácel holub. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Veverka terorizovala městečko a v Brně krvácel holub. To jsou top zprávy minulého týdne

7. 1. 2022

15 min

Obrázek epizody Velký čísla: Blockbusterové desky roku 2022? Uměle ostařený The Weeknd, trpělivá SZA i comeback Kendricka Lamara

Velký čísla: Blockbusterové desky roku 2022? Uměle ostařený The Weeknd, trpělivá SZA i comeback Kendricka Lamara

6. 1. 2022

37 min

Obrázek epizody On Air: Animovaná Hilda odvrací válku s troly ve filmu Hilda a král hory. Možná je to její poslední příběh

On Air: Animovaná Hilda odvrací válku s troly ve filmu Hilda a král hory. Možná je to její poslední příběh

6. 1. 2022

5 min

Obrázek epizody Jiné stavy: Při porodu se žena dotýká života i smrti zároveň. Začíná série o porodech Jiné stavy

Jiné stavy: Při porodu se žena dotýká života i smrti zároveň. Začíná série o porodech Jiné stavy

6. 1. 2022

1 min

Obrázek epizody Balanc: Příběh Nikoly a Kristýny: Sestry jako ze seriálu. Jak vypadá skvělý sourozenecký vztah?

Balanc: Příběh Nikoly a Kristýny: Sestry jako ze seriálu. Jak vypadá skvělý sourozenecký vztah?

6. 1. 2022

22 min

Obrázek epizody Bourání: Spontánnost je dobrá, když je plánovaná. Postřehy českých Apropos Architects ze Švýcarska.

Bourání: Spontánnost je dobrá, když je plánovaná. Postřehy českých Apropos Architects ze Švýcarska.

6. 1. 2022

40 min

Obrázek epizody Brrrap: Hugo Toxxx: Scéna ti za zásluhy nic nedá, nejradši bych nahrával každej den, proto jsem pořád napřed

Brrrap: Hugo Toxxx: Scéna ti za zásluhy nic nedá, nejradši bych nahrával každej den, proto jsem pořád napřed

6. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Buchty: Jak vypadá ekolog? Dávno už to není jen bosonohý dredař v batice s žebradlem

Buchty: Jak vypadá ekolog? Dávno už to není jen bosonohý dredař v batice s žebradlem

5. 1. 2022

50 min

Obrázek epizody On Air: Série Matrix: Jednička zaslouženě žije v memech, čtyřka hodně lidí naštve

On Air: Série Matrix: Jednička zaslouženě žije v memech, čtyřka hodně lidí naštve

5. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Říkala jsem si, že matky, které se nevyznají v nemocech, v tom plavou ještě víc,  říká lékárnice

Houpačky: Říkala jsem si, že matky, které se nevyznají v nemocech, v tom plavou ještě víc, říká lékárnice

5. 1. 2022

31 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Věštec Vlastík Plamínek: Chtěl bych být hřibem, abych byl k sežrání

Brambora s vejcem: Věštec Vlastík Plamínek: Chtěl bych být hřibem, abych byl k sežrání

5. 1. 2022

15 min

Obrázek epizody Bludičky: Zimní Jizerky skrývají osudy těch, kteří se už nevrátili. Příběh Bílá smrt patří mezi výjimky

Bludičky: Zimní Jizerky skrývají osudy těch, kteří se už nevrátili. Příběh Bílá smrt patří mezi výjimky

5. 1. 2022

18 min

Obrázek epizody On Air: Občas bych chtěla, aby za mě zpíval někdo jiný, říká slovenská hudebnice Katarzia

On Air: Občas bych chtěla, aby za mě zpíval někdo jiný, říká slovenská hudebnice Katarzia

4. 1. 2022

23 min

Obrázek epizody Kompot: K zemi hleď nás připravuje na pomalé umírání, speciál Harryho Pottera nám pomáhá přežít

Kompot: K zemi hleď nás připravuje na pomalé umírání, speciál Harryho Pottera nám pomáhá přežít

4. 1. 2022

44 min

Obrázek epizody Balanc: Kolik peněz potřebujete ke štěstí? Vztah k majetku vzniká v rodině, můžeme ho přehodnotit

Balanc: Kolik peněz potřebujete ke štěstí? Vztah k majetku vzniká v rodině, můžeme ho přehodnotit

4. 1. 2022

18 min

Obrázek epizody Brrrap: Startuje čtvrtá sezona podcastu Brrrap, kde najdete recept na rapovou dlouhověkost, úspěch i štrůdl

Brrrap: Startuje čtvrtá sezona podcastu Brrrap, kde najdete recept na rapovou dlouhověkost, úspěch i štrůdl

4. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody On Air: Nová vlna afrobeatu, artificiální zvuky i dance-punk. Jak bude asi znít hudba roku 2022?

On Air: Nová vlna afrobeatu, artificiální zvuky i dance-punk. Jak bude asi znít hudba roku 2022?

3. 1. 2022

8 min

Obrázek epizody On Air: Kolo času v temné věži. Ultra dlouhé fantasy ságy představují světy, ve kterých chcete strávit roky

On Air: Kolo času v temné věži. Ultra dlouhé fantasy ságy představují světy, ve kterých chcete strávit roky

3. 1. 2022

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Nejlepší cestovatelské příběhy roku 2021 v pořadu Casablanca

Casablanca: Nejlepší cestovatelské příběhy roku 2021 v pořadu Casablanca

2. 1. 2022

41 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Ben Cristovao: Housku jsem teď dlouho neviděl

Brambora s vejcem: Ben Cristovao: Housku jsem teď dlouho neviděl

31. 12. 2021

14 min

Obrázek epizody Quest: Silvestrovský speciál: Ani pro videohry nebyl rok 2021 nic moc

Quest: Silvestrovský speciál: Ani pro videohry nebyl rok 2021 nic moc

31. 12. 2021

52 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Novoroční poselství: Věřme v lepší rok a uvařme si tu nejlepší čočku, vzkazuje gastropublicistka

Ve vlastní šťávě: Novoroční poselství: Věřme v lepší rok a uvařme si tu nejlepší čočku, vzkazuje gastropublicistka

31. 12. 2021

15 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Nechte se inspirovat a nescrollujte sociálními sítěmi po probuzení, doporučuje terapeut Vojtko

Diagnóza F: Nechte se inspirovat a nescrollujte sociálními sítěmi po probuzení, doporučuje terapeut Vojtko

31. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vydejte se do Českého středohoří, v zimě má mimořádnou atmosféru

Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vydejte se do Českého středohoří, v zimě má mimořádnou atmosféru

31. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Čelisti: Cinefilův nápoj lásky. Filmy a seriály, které nás letos pokousaly i vystřelily do vesmíru

Čelisti: Cinefilův nápoj lásky. Filmy a seriály, které nás letos pokousaly i vystřelily do vesmíru

30. 12. 2021

25 min