Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Balanc: Příběh Štěpána: Tři bratři, každý jiný. „Stál bych o hlubší vztahy, nechci litovat, že jsme to nezku

Balanc: Příběh Štěpána: Tři bratři, každý jiný. „Stál bych o hlubší vztahy, nechci litovat, že jsme to nezku

30. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Velký čísla: Číselné úspěchy v hudbě roku 2021 si přivlastnili BTS, Olivia Rodrigo i Drake

Velký čísla: Číselné úspěchy v hudbě roku 2021 si přivlastnili BTS, Olivia Rodrigo i Drake

29. 12. 2021

39 min

Obrázek epizody Buchty: Rok 2021 jakoby nebyl, protože čas je placatý kruh

Buchty: Rok 2021 jakoby nebyl, protože čas je placatý kruh

29. 12. 2021

34 min

Obrázek epizody Houpačky: Odolnost je to nejlepší, co svým dětem můžeme předat, zvládat nesnáze je největší životní umění

Houpačky: Odolnost je to nejlepší, co svým dětem můžeme předat, zvládat nesnáze je největší životní umění

29. 12. 2021

28 min

Obrázek epizody Šatníky: Šatníky best of 2021: trendy a překvapení v českých skříních

Šatníky: Šatníky best of 2021: trendy a překvapení v českých skříních

29. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Bludičky: Doktor Kittel: jizerskohorský Faust, který se propsal i do pražských legend

Bludičky: Doktor Kittel: jizerskohorský Faust, který se propsal i do pražských legend

29. 12. 2021

21 min

Obrázek epizody On Air: „Nebyl jsem připravenej.” S Dimou Arrest o nenávisti na sítích, queer dospívání a sexuálním násilí

On Air: „Nebyl jsem připravenej.” S Dimou Arrest o nenávisti na sítích, queer dospívání a sexuálním násilí

28. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Balanc: Na život a radost není čas, pořád něco řešíme. Jak přemýšlení vede k  potížím a jak z toho ven?

Balanc: Na život a radost není čas, pořád něco řešíme. Jak přemýšlení vede k potížím a jak z toho ven?

28. 12. 2021

21 min

Obrázek epizody Kompot: Vladko, Regina, Sámer nebo Aneta. Pamatujete si na velká televizní hlasování?

Kompot: Vladko, Regina, Sámer nebo Aneta. Pamatujete si na velká televizní hlasování?

28. 12. 2021

45 min

Obrázek epizody On Air: Smrt, domácí násilí a sex s vodní příšerou. Román Tráva je mystická terapie i psychedelický horor

On Air: Smrt, domácí násilí a sex s vodní příšerou. Román Tráva je mystická terapie i psychedelický horor

27. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak (ne)slaví Vánoce věřící bahá'í? Důležité jsou vztahy s blízkými

Hergot!: Jak (ne)slaví Vánoce věřící bahá'í? Důležité jsou vztahy s blízkými

26. 12. 2021

45 min

Obrázek epizody Casablanca: Láska až na druhý pohled. O životě v Maroku vypráví cestovatelka a průvodkyně Tereza Huclová

Casablanca: Láska až na druhý pohled. O životě v Maroku vypráví cestovatelka a průvodkyně Tereza Huclová

26. 12. 2021

39 min

Obrázek epizody Liberatura: Sbohem a dík za všechny ty ryby (a knihy). Liberatura odvysílala poslední díl, padaly otázky na tělo

Liberatura: Sbohem a dík za všechny ty ryby (a knihy). Liberatura odvysílala poslední díl, padaly otázky na tělo

23. 12. 2021

43 min

Obrázek epizody On Air: Neslibovat hory doly, když tam ty hory nejsou. Jak tráví Vánoce ti, kteří pečují o druhé

On Air: Neslibovat hory doly, když tam ty hory nejsou. Jak tráví Vánoce ti, kteří pečují o druhé

23. 12. 2021

9 min

Obrázek epizody Balanc: Příběh Terezie a Báry: Když jsem utekla z domova, věděla jsem, že ségra mě pochopí a nepošle zpátky

Balanc: Příběh Terezie a Báry: Když jsem utekla z domova, věděla jsem, že ségra mě pochopí a nepošle zpátky

23. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Velký čísla: Snaží se současní hitmakeři málo? Vánoci nás každoročně provází hlavně songy dob minulých

Velký čísla: Snaží se současní hitmakeři málo? Vánoci nás každoročně provází hlavně songy dob minulých

22. 12. 2021

39 min

Obrázek epizody Houpačky: Ježíšek, Santa nebo skřítek? Děti zvládají míchání vánočních příběhů lépe než my, shodují se rodiče

Houpačky: Ježíšek, Santa nebo skřítek? Děti zvládají míchání vánočních příběhů lépe než my, shodují se rodiče

22. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody On Air: Děťátko v jesličkách, skřítek nebo vousatý starý pán. Jak jste si představovali Ježíška?

On Air: Děťátko v jesličkách, skřítek nebo vousatý starý pán. Jak jste si představovali Ježíška?

22. 12. 2021

7 min

Obrázek epizody Bludičky: Vánoční věštění a hranice mezi světem živých a mrtvých. Podkrkonoším po Erbenových stopách

Bludičky: Vánoční věštění a hranice mezi světem živých a mrtvých. Podkrkonoším po Erbenových stopách

22. 12. 2021

20 min

Obrázek epizody Šatníky: Chtěla jsem přestat soudit lidi podle oblečení. Studentka převlékla za 60 dní 60 identit

Šatníky: Chtěla jsem přestat soudit lidi podle oblečení. Studentka převlékla za 60 dní 60 identit

21. 12. 2021

17 min

Obrázek epizody Podhoubí: Když krásné nové věci hoří. Proč se topí oblečením a jak se nakládá s dead stockem?

Podhoubí: Když krásné nové věci hoří. Proč se topí oblečením a jak se nakládá s dead stockem?

21. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Kompot: Ptáte se, my odpovídáme: Proč se Na lovu neloví a kdo byl nejlepší přítel Rory Gilmorové

Kompot: Ptáte se, my odpovídáme: Proč se Na lovu neloví a kdo byl nejlepší přítel Rory Gilmorové

21. 12. 2021

40 min

Obrázek epizody On Air: Kniha Location TBA: Pražské techno parties jako výjimečný zážitek, drogy jsou ale všudypřítomné

On Air: Kniha Location TBA: Pražské techno parties jako výjimečný zážitek, drogy jsou ale všudypřítomné

21. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Balanc: Imaginární hádky v hlavě a strach pokusit se naplnit své sny. V čem pomáhá a brání fantazie?

Balanc: Imaginární hádky v hlavě a strach pokusit se naplnit své sny. V čem pomáhá a brání fantazie?

21. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Tip: Tip Karolíny Vránkové: Navštivte nově zrekonstruované Uměleckoprůmyslové muzeum v Brně

Tip: Tip Karolíny Vránkové: Navštivte nově zrekonstruované Uměleckoprůmyslové muzeum v Brně

21. 12. 2021

2 min