Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Vladimír Škultéty: Klobásu v bagetě jsem nikdy neměl

Brambora s vejcem: Herec Vladimír Škultéty: Klobásu v bagetě jsem nikdy neměl

29. 9. 2022

15 min

Obrázek epizody Finančák: Příspěvek na bydlení může využít až 20 % domácností, ale využívá ho jen 5 %, říká sociolog Fialík

Finančák: Příspěvek na bydlení může využít až 20 % domácností, ale využívá ho jen 5 %, říká sociolog Fialík

29. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Buchty: V kontejneru se dá najít nejen štavnatý steak i mango, ale tak trochu i smysl života

Buchty: V kontejneru se dá najít nejen štavnatý steak i mango, ale tak trochu i smysl života

29. 9. 2022

32 min

Obrázek epizody Houpačky: ADHD je kamarád s úzkostí. To pak není veselé dětství, říká dětský psychiatr Kouřil

Houpačky: ADHD je kamarád s úzkostí. To pak není veselé dětství, říká dětský psychiatr Kouřil

28. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Podhoubí: Skromnost je vždycky dobrovolná. Přírodní zahrada a ekologická práce Mojmíra Vlašína

Podhoubí: Skromnost je vždycky dobrovolná. Přírodní zahrada a ekologická práce Mojmíra Vlašína

27. 9. 2022

43 min

Obrázek epizody Kompot: Soukalová a paní Zdena se v přírodě ztratily a přežily. Čím nás jejich příběhy obohatily?

Kompot: Soukalová a paní Zdena se v přírodě ztratily a přežily. Čím nás jejich příběhy obohatily?

27. 9. 2022

40 min

Obrázek epizody Balanc: Kdybych tě neměl, nemusel bych pít! S čím se musí vypořádat děti alkoholiků?

Balanc: Kdybych tě neměl, nemusel bych pít! S čím se musí vypořádat děti alkoholiků?

27. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Hranice násilí: Posadil mě do auta a ujížděl. Nejhorší bylo, když mi znásilnění nevěřili

Hranice násilí: Posadil mě do auta a ujížděl. Nejhorší bylo, když mi znásilnění nevěřili

27. 9. 2022

44 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Green Deal Summit zkusil přelakovat černé zlato nazeleno. Ekologická veřejnost protestuje

Prolomit vlny: Green Deal Summit zkusil přelakovat černé zlato nazeleno. Ekologická veřejnost protestuje

26. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody On Air: Když se čas ocitne v tísni časové. Komiks Azimut je náhderně nakreslená absurdní hříčka

On Air: Když se čas ocitne v tísni časové. Komiks Azimut je náhderně nakreslená absurdní hříčka

26. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody Hergot!: Strach z klimatické krize poznamenal i letošní sjezd Světové rady církví

Hergot!: Strach z klimatické krize poznamenal i letošní sjezd Světové rady církví

26. 9. 2022

45 min

Obrázek epizody Pochlap se: Bylo období, kdy jsem slunce viděl jenom na cestě z mejdanu, říká DJ Poeta

Pochlap se: Bylo období, kdy jsem slunce viděl jenom na cestě z mejdanu, říká DJ Poeta

25. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody Casablanca: Je to prostě boží. Veronika Jiříčková objela Irsko na koloběžce

Casablanca: Je to prostě boží. Veronika Jiříčková objela Irsko na koloběžce

25. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody Čelisti: Sbal prachy a vypadni z kina po pětatřiceti minutách. BANGER. má dobrý rozjezd, ale strnulý závěr

Čelisti: Sbal prachy a vypadni z kina po pětatřiceti minutách. BANGER. má dobrý rozjezd, ale strnulý závěr

23. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody Tribuna: Hokejová sezona startuje. Nejkvalitnější za poslední roky, ale zima bude těžká, říká novinář Kuchař

Tribuna: Hokejová sezona startuje. Nejkvalitnější za poslední roky, ale zima bude těžká, říká novinář Kuchař

23. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Potřebovala jsem jí odpustit, říká Gábina o sestře, která spáchala sebevraždu

Diagnóza F: Potřebovala jsem jí odpustit, říká Gábina o sestře, která spáchala sebevraždu

23. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Rituál: Čí je to vina? Poslechněte si teaser k novému podcastovému seriálu Rituál

Rituál: Čí je to vina? Poslechněte si teaser k novému podcastovému seriálu Rituál

23. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Domov seniorů si najal striptérku a strážníci vytáhli ptáčka. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Domov seniorů si najal striptérku a strážníci vytáhli ptáčka. To jsou nej zprávy minulého týdne

23. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody Studovna: Kdo očekává kolektiv jako na střední, může být překvapený. Jaké je stát se vysokoškolákem?

Studovna: Kdo očekává kolektiv jako na střední, může být překvapený. Jaké je stát se vysokoškolákem?

22. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Velký čísla: Vědomí, že by si někdo poslechl mojí hudbu přišlo po SuperStar. Hodně mi pomohlo, říká Elizabeth

Velký čísla: Vědomí, že by si někdo poslechl mojí hudbu přišlo po SuperStar. Hodně mi pomohlo, říká Elizabeth

22. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody Finančák: Daňové ráje způsobují nerovnosti mezi firmami a podkopávají důvěru v demokracii, tvrdí ekonom Janský

Finančák: Daňové ráje způsobují nerovnosti mezi firmami a podkopávají důvěru v demokracii, tvrdí ekonom Janský

22. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Buchty: Psychoterapeut je ekolog lidské duše

Buchty: Psychoterapeut je ekolog lidské duše

21. 9. 2022

40 min

Obrázek epizody Záložka: Odsouzena k hrozivé dřině. Ida Heleny Černohorské je intimní příběh ženy, která není nikde vítaná

Záložka: Odsouzena k hrozivé dřině. Ida Heleny Černohorské je intimní příběh ženy, která není nikde vítaná

21. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Beáta Kaňoková: Chtěla bych být zipem u kalhot, protože je pořád rozjetý

Brambora s vejcem: Herečka Beáta Kaňoková: Chtěla bych být zipem u kalhot, protože je pořád rozjetý

21. 9. 2022

14 min

Obrázek epizody Houpačky: Děti potřebují bezpečí a láskyplné prostředí. To v lesní školce je, jen vypadá trochu jinak

Houpačky: Děti potřebují bezpečí a láskyplné prostředí. To v lesní školce je, jen vypadá trochu jinak

21. 9. 2022

25 min