Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bourání: Nejlepší design je obyčejný otvírák a nejlepší zdroj světla je na nebi, myslí si v Hipposdesign

Bourání: Nejlepší design je obyčejný otvírák a nejlepší zdroj světla je na nebi, myslí si v Hipposdesign

21. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody On Air: Tranzice, ženy ve válce i tíseň z účtů za plyn. Cena Jindřicha Chalupeckého reflektuje témata dneška

On Air: Tranzice, ženy ve válce i tíseň z účtů za plyn. Cena Jindřicha Chalupeckého reflektuje témata dneška

21. 9. 2022

11 min

Obrázek epizody Kompot: Diva Charles. Nový britský král se nebojí emocí a nepopulárních kroků. Přežije to monarchie?

Kompot: Diva Charles. Nový britský král se nebojí emocí a nepopulárních kroků. Přežije to monarchie?

20. 9. 2022

43 min

Obrázek epizody Balanc: Když vztah nevyjde, nemusí to být ničí chyba. Jak se dobře rozejít?

Balanc: Když vztah nevyjde, nemusí to být ničí chyba. Jak se dobře rozejít?

20. 9. 2022

32 min

Obrázek epizody Tip: Tip Karolíny Vránkové: Naučná stezka okolo rybníku Olšina nabízí originální architektonické prvky

Tip: Tip Karolíny Vránkové: Naučná stezka okolo rybníku Olšina nabízí originální architektonické prvky

20. 9. 2022

1 min

Obrázek epizody Hranice násilí: Partner mě zneužíval a já ho živila, z násilného vztahu mi pomohly ženy okolo mě

Hranice násilí: Partner mě zneužíval a já ho živila, z násilného vztahu mi pomohly ženy okolo mě

20. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody On Air: Češi na Slováky občas koukají jako na ušlechtilé divochy, říká sociolog Dominik Želinský

On Air: Češi na Slováky občas koukají jako na ušlechtilé divochy, říká sociolog Dominik Želinský

19. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody On Air: Kapela Tamara vydala dlouhohrající debut, celé nahrávání probíhalo svépomocí

On Air: Kapela Tamara vydala dlouhohrající debut, celé nahrávání probíhalo svépomocí

19. 9. 2022

9 min

Obrázek epizody Hergot!: Ježíš tě miluje, ale holku si musíš najít sám, zpívá písničkář Samčo, brat dážďoviek

Hergot!: Ježíš tě miluje, ale holku si musíš najít sám, zpívá písničkář Samčo, brat dážďoviek

18. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody Casablanca: Slzy, bouře a sebepoznání. Poutník Tomáš Gavlas vypráví o přechodu Negevské pouště

Casablanca: Slzy, bouře a sebepoznání. Poutník Tomáš Gavlas vypráví o přechodu Negevské pouště

18. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody Quest: Co se stalo s Marissou Marcel? Immortality Sama Barlowa bourá hranice mezi hrou, filmem a realitou

Quest: Co se stalo s Marissou Marcel? Immortality Sama Barlowa bourá hranice mezi hrou, filmem a realitou

16. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně

Ve vlastní šťávě: Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně

16. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Tribuna: Mládí vpřed. V cyklistice se inspirovali a ze sportu zkušených je sport mladíků

Tribuna: Mládí vpřed. V cyklistice se inspirovali a ze sportu zkušených je sport mladíků

16. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Kámen neletí, říká olympionik Viktor Polášek. Se skákáním skončil i kvůli poruše příjmu potravy

Diagnóza F: Kámen neletí, říká olympionik Viktor Polášek. Se skákáním skončil i kvůli poruše příjmu potravy

16. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Děti se raději svěří robotovi a tramvaják našel tašku plnou jehel. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Děti se raději svěří robotovi a tramvaják našel tašku plnou jehel. To jsou zprávy minulého týdne

16. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Relikviář svatého Maura je jedna z nejpozoruhodnějších věcí v Česku

Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Relikviář svatého Maura je jedna z nejpozoruhodnějších věcí v Česku

16. 9. 2022

2 min

Obrázek epizody On Air: Od naštvaných Sex Pistols po posměváčka Slowthaie. Co si britská pop music myslí o monarchii?

On Air: Od naštvaných Sex Pistols po posměváčka Slowthaie. Co si britská pop music myslí o monarchii?

15. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Velký čísla: Tohle není hra! Ještě teplé, z hitové trouby vytažené tracky od Easy Life nebo Willow

Velký čísla: Tohle není hra! Ještě teplé, z hitové trouby vytažené tracky od Easy Life nebo Willow

15. 9. 2022

40 min

Obrázek epizody Finančák: Generace Z se nebojí zvednout zadek, říká o zoomerech trendspotterka Pavlína Louženská

Finančák: Generace Z se nebojí zvednout zadek, říká o zoomerech trendspotterka Pavlína Louženská

15. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Lake Malawi naladěni na prosluněné dovolenkové tracky

Tip: Hudební tip: Lake Malawi naladěni na prosluněné dovolenkové tracky

15. 9. 2022

2 min

Obrázek epizody Buchty: Jak dostat práci? Stačí nebýt na pervitinu a přijít oblečený

Buchty: Jak dostat práci? Stačí nebýt na pervitinu a přijít oblečený

14. 9. 2022

41 min

Obrázek epizody Záložka: Najděte si svého knihkupce. Co obsahuje desatero dobrého nákupu knih?

Záložka: Najděte si svého knihkupce. Co obsahuje desatero dobrého nákupu knih?

14. 9. 2022

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Prsa učíme děti až naposled, je to nejsložitější plavecký styl, říká zakladatelka plaveckého klubu

Houpačky: Prsa učíme děti až naposled, je to nejsložitější plavecký styl, říká zakladatelka plaveckého klubu

14. 9. 2022

9 min

Obrázek epizody On Air: Tohle sci-fi není pro konzervy. Současná space opera řeší kolonialismus, gender i mezidruhové vztahy

On Air: Tohle sci-fi není pro konzervy. Současná space opera řeší kolonialismus, gender i mezidruhové vztahy

14. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Bourání: Lidé si víc hlídají osobní vesmírky, ploty rostou. Postřehy Veroniky Zapletalové o chatařství

Bourání: Lidé si víc hlídají osobní vesmírky, ploty rostou. Postřehy Veroniky Zapletalové o chatařství

14. 9. 2022

37 min