Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air: Oliver Sim: Je pro mě jednodušší být upřímný v písních než v rozhovorech

On Air: Oliver Sim: Je pro mě jednodušší být upřímný v písních než v rozhovorech

5. 10. 2022

8 min

Obrázek epizody Šatníky: Sochařka Tereza Štětinová: K hadrům mám až přehnanou úctu, musím mít nažehleno

Šatníky: Sochařka Tereza Štětinová: K hadrům mám až přehnanou úctu, musím mít nažehleno

5. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Bourání: Dům za cenu bytu v paneláku. A do zimy. To si přáli rodiče architekta Ondřeje Palenčára

Bourání: Dům za cenu bytu v paneláku. A do zimy. To si přáli rodiče architekta Ondřeje Palenčára

5. 10. 2022

37 min

Obrázek epizody Podhoubí: Orat s krávou ve vinohradu? To bude asi premiéra, naturální vinaři se soustředí na vinici

Podhoubí: Orat s krávou ve vinohradu? To bude asi premiéra, naturální vinaři se soustředí na vinici

4. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody On Air: Skvělé herecké výkony i generační výpověď. Startuje audio thriller Rituál

On Air: Skvělé herecké výkony i generační výpověď. Startuje audio thriller Rituál

4. 10. 2022

15 min

Obrázek epizody On Air: Plantlovers. Nová kniha zakladatelky Haenke není jen manuálem pro pěstování pokojovek

On Air: Plantlovers. Nová kniha zakladatelky Haenke není jen manuálem pro pěstování pokojovek

4. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Balanc: Sněhové vločky, nevděčníci a fňukny. Jsou mladí lidé méně odolní než předchozí generace?

Balanc: Sněhové vločky, nevděčníci a fňukny. Jsou mladí lidé méně odolní než předchozí generace?

4. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Tip: Tip Karolíny Vránkové: Pusťte si seriály o úklidu a přeorganizujte domácnost

Tip: Tip Karolíny Vránkové: Pusťte si seriály o úklidu a přeorganizujte domácnost

4. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Hranice násilí: Měla jsem plnit jeho ideu dokonalé holky, která dělá všechno, co muži chtějí

Hranice násilí: Měla jsem plnit jeho ideu dokonalé holky, která dělá všechno, co muži chtějí

4. 10. 2022

45 min

Obrázek epizody On Air: Co spojuje nejmladší zastupitele? Zájem o komunitu a lepší život v obci

On Air: Co spojuje nejmladší zastupitele? Zájem o komunitu a lepší život v obci

3. 10. 2022

15 min

Obrázek epizody On Air: Královny pouště a vesmíru. Filmy o drag queens nabízejí rodinnou zábavu i sériové vraždy

On Air: Královny pouště a vesmíru. Filmy o drag queens nabízejí rodinnou zábavu i sériové vraždy

3. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody Pochlap se: Často se ta největší terapie neodehrává ve slovech, říká psycholog Tomáš Kvapilík

Pochlap se: Často se ta největší terapie neodehrává ve slovech, říká psycholog Tomáš Kvapilík

3. 10. 2022

50 min

Obrázek epizody On Air: Metro S nemá být další linka metra. Praze dochází dech s železniční dopravou

On Air: Metro S nemá být další linka metra. Praze dochází dech s železniční dopravou

3. 10. 2022

6 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak se stal Jan Žižka horlivým křesťanem

Hergot!: Jak se stal Jan Žižka horlivým křesťanem

3. 10. 2022

48 min

Obrázek epizody Rituál: Rituál: 5. díl

Rituál: Rituál: 5. díl

3. 10. 2022

15 min

Obrázek epizody Rituál: Rituál: 4. díl

Rituál: Rituál: 4. díl

3. 10. 2022

13 min

Obrázek epizody Rituál: Rituál: 3. díl

Rituál: Rituál: 3. díl

3. 10. 2022

12 min

Obrázek epizody Rituál: Rituál: 2. díl

Rituál: Rituál: 2. díl

3. 10. 2022

15 min

Obrázek epizody Rituál: Rituál: 1. díl

Rituál: Rituál: 1. díl

3. 10. 2022

16 min

Obrázek epizody Casablanca: Nejdůležitější je být každý den venku! Cestovatelka Heather Anderson má v nohách 72 500 kilometrů

Casablanca: Nejdůležitější je být každý den venku! Cestovatelka Heather Anderson má v nohách 72 500 kilometrů

2. 10. 2022

38 min

Obrázek epizody Špína: Kapelu jsme založili, protože jsme neměli kámoše. Příběh britských punkáčů Leatherface

Špína: Kapelu jsme založili, protože jsme neměli kámoše. Příběh britských punkáčů Leatherface

2. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody Čelisti: Dahmer Jídlo. Kanibalské lahůdkářství Ryana Murphyho nabízí víc než jen zážitek pro otrlé

Čelisti: Dahmer Jídlo. Kanibalské lahůdkářství Ryana Murphyho nabízí víc než jen zážitek pro otrlé

30. 9. 2022

44 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Opice napadají turisty v Tádž Mahalu a zloděj kradl tržbu z mikrovlnky. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Opice napadají turisty v Tádž Mahalu a zloděj kradl tržbu z mikrovlnky. To jsou nej zprávy týdne

30. 9. 2022

8 min

Obrázek epizody Studovna: Jako když se vypravil Kolumbus do oceánů! Využijte všechno, co vám vysoká může dát

Studovna: Jako když se vypravil Kolumbus do oceánů! Využijte všechno, co vám vysoká může dát

29. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Vladimír Škultéty: Klobásu v bagetě jsem nikdy neměl

Brambora s vejcem: Herec Vladimír Škultéty: Klobásu v bagetě jsem nikdy neměl

29. 9. 2022

15 min