Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

Poslechněte si podcast

5. 11. 2021

19 min

Americké barbecue neznamená jen brisket a kuřecí křidélka. A není to ani samotné grilování – barbecue znamená v pojetí zasvěcených hodiny pozorování udírny, sledování správné teploty, výhřevnosti i aromatiky dřeva a samozřejmě materiálu, který se do udírny vloží. Spolu se Silvií Jackson a Tomášem Oujezdským z restaurace Big Smokers jsme probrali, co to obnáší, věnovat se téhle zálibě profesionálně a v centru Prahy.

Popis podcastu

Radio Wave je stanice a online platforma Českého rozhlasu, která přináší podcasty o životním stylu, hudbě, psychologii, módě, cestování, vztazích i ekologii.