Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Legendární pražský restauratér Jiří Stehlíček: Mladí už nechodí do hospod jako naše generace. Budoucnost vidím skepticky

Legendární pražský restauratér Jiří Stehlíček: Mladí už nechodí do hospod jako naše generace. Budoucnost vidím skepticky

O epizodě podcastu

„Nevím, kam chodí a jak se baví, ale do hospody na pivo jako kdysi my, už mladí nechodí, za co dnes utrácejí peníze nevím,“ říká pražský restauratér a prezident Aliance P.I.V. (Pivně inteligentních výčepů) Jiří „Bejček“ Stehlíček. „Třeba chodí do nějakých klubů pro mladší, kam já už nepatřím,“ řekl v nadsázce v rozhovoru v Prostoru pro dva. Potvrdil, že české hospodě zasadily největší rány zákaz kouření a restrikce v době covidu. „Můj podnik přežil hlavně kvůli věrnosti štamgastů, kteří chodili do výdajového okénka pro čepované pivo v pet lahvích, ale mnoho venkovských hospod zaniklo, lidé se přesunuli ke konzumaci piva domů, do garáží,“ řekl. „Ale jsou i překvapivé výjimky, znám jednu venkovskou pražírnu, kde kromě pražení kávy začali čepovat zajímavá piva, nabízet čepované prosecco, zákusky a chodí do ní celé rodiny,“ uvedl Jiří Stehlíček jeden z nových restauratérských trendů mimo velká města. Celý rozhovor vede moderátor Marek Stoniš.Foto: FB Jirka Stehlíček (Bejček)

„Nevím, kam chodí a jak se baví, ale do hospody na pivo jako kdysi my, už mladí nechodí, za co dnes utrácejí peníze nevím,“ říká pražský restauratér a prezident Aliance P.I.V. (Pivně inteligentních výčepů) Jiří „Bejček“ Stehlíček. „Třeba chodí do nějakých klubů pro mladší, kam já už nepatřím,“ řekl v nadsázce v rozhovoru v Prostoru pro dva. Potvrdil, že české hospodě zasadily největší rány zákaz kouření a restrikce v době covidu. „Můj podnik přežil hlavně kvůli věrnosti štamgastů, kteří chodili do výdajového okénka pro čepované pivo v pet lahvích, ale mnoho venkovských hospod zaniklo, lidé se přesunuli ke konzumaci piva domů, do garáží,“ řekl. „Ale jsou i překvapivé výjimky, znám jednu venkovskou pražírnu, kde kromě pražení kávy začali čepovat zajímavá piva, nabízet čepované prosecco, zákusky a chodí do ní celé rodiny,“ uvedl Jiří Stehlíček jeden z nových restauratérských trendů mimo velká města. Celý rozhovor vede moderátor Marek Stoniš.


Foto: FB Jirka Stehlíček (Bejček)

Popis podcastu

Přinášíme informace, fakta, názory, osobnosti a skvělé rozhovory. Markéta Rachmanová si s hosty povídá O všem. Prostor pro dva dávají hostům moderátoři Marek Stoniš, Adéla Konewka, Martin Šubrt, Markéta Šichtařová a další. Jsme RADIO PROSTOR. Pro vás. Pro každý den.