
Zdeněk Pohlreich: Alkohol a kokain v gastru? Je to horší než kdykoliv předtím. Já měl za život tak dva špeky - Prostor X podcast

Prostor X
Poslechněte si podcast
Dnes
47 min
Tvrdý byznys, tvrdé prostředí. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v Prostoru X otevřeně říká, že závislosti v gastronomii nejen přetrvávají, ale jsou silnější než kdy dřív. Sám se jim vyhnul, svým zaměstnancům je striktně zakázal. Popsal také, co jsou hlavní problémy českého gastra i proč je v nové sérii Ano, šéfe! mírnější.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Popis podcastu
Rozhovorový podcast Reflexu Prostor X dává hlas těm, kteří hýbou Českem – inspirují, provokují i zpochybňují. S odvážnými otázkami i pozorností k tomu, co (ne)zazní, přináší Pavlína Horáková rozhovory, které jdou do hloubky, odhalují nové úhly pohledu a nic nenechávají samozřejmým.