Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody ... s Hanou Michopulu (41)

Poslechněte si podcast

15. 3. 2020

47 min

Byla jednou z prvních novinářek specializujících se na gastronomii, pomohla v Praze rozjet farmářské trhy, zasloužila se o "restart" české svačinové legendy. Ano, obloženého chlebíčku. Založila, provozovala a úspěšně prodala bistro Sisters, které lákalo hosty a zákazníky právě na tuto specialitu. Povídal jsem si s byznysmenkou a autorkou kuchařek Hanou Michopulu za dozoru jejího loveckého psa, a to samozřejmě nejen o tom. Tématem byla i současnost, tedy krize spojená s nákazou koronaviru. Jak nás změní? A jak moc zasáhne gastronomii? A co my, kteří dobré jídlo a pití máme rádi? Můžeme si i v době karantény užívat a pochutnávat na dobrém jídle? Poslouchejte rozhovor se ženou, která miluje natáčení podcastů (tedy těch svých, o potravinách, abychom si rozuměli!)a jejím cíllem je přesvědčit lidi, aby o jídle přemýšleli jinak než dosud. Přeju hezký poslech!

Popis podcastu

Co byste dělali, kdyby vám v telefonu zbývalo jen poslední procento baterie? Jaká je vaše nebezpečná myšlenka? Čemu věříte, ale nejde to doložit? Na čem se s většinou lidí kolem sebe neshodnete? Rozhovory s lidmi o budoucnnosti, snech, inovacích a taky o tom, co je v noci budí ze spaní. Bude za 10 let svět lepší, nebo horší než dnes? Rozhovory Miloše Čermáka