
Vyrobit čokoládu nám trvá průměrně sto hodin, říká František Bačík z rodinné čokoládovny v Troubelicích

Hořká, mléčná, bílá. První troubelická čokoláda spatřila svět před pěti lety. Vydejte se s námi do rodinné čokoládovny a projděte si celý proces ruční výroby od kakaových bobů až po tabulku čokolády.
Popis podcastu
Vyrážíme s mikrofonem do terénu a přinášíme vám reportáže ze zajímavých míst Olomouckého kraje. Památky, příroda, lidé a zážitky. To vše viděné rozhlasovýma očima.
Všechny díly podcastu Přímo z místa můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Přímo z místa můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .