Ekologické zemědělství a bioprodukce potravin je stále provázena mýty, které se těžko vyvrací
Poslechněte si podcast
11. 4. 2022
29 min
O epizodě podcastu
Ekologické farmy produkující biopotraviny jsou často předmětem nedůvěry ze strany zákazníků i obyvatel míst, kde sídlí. Jaké to ale ve skutečnosti je, provozovat podobnou farmu a ještě navíc v horské krajině pod Králickým Sněžníkem?
Všechny díly podcastu Přímo z místa můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Přímo z místa můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Jeseníky a jejich podhůří patřily už od 15. století k centrům sklářské výroby. Kromě bukového dřena na topení pod sklářskými pecemi nabízely pohonnou sílu horských bystřin i dostatek křemene jako základní suroviny pro výrobu. Příběh těchto skláren lze najít v nedávno otevřeném Muzeu rapotínské sklárny.
Všechny díly podcastu Přímo z místa můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Přímo z místa můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .