
Kimči z Úsobí kvasí šest týdnů v šedesátilitrových sudech. Dělají se z něj i palačinky

Poslechněte si podcast
10. 6. 2024
3 min
Kvašení potravin je v poslední době velký hit. Zatímco naše babičky znaly jen kysané zelí a možná ještě okurky, dnes se kvasí všemožné druhy zeleniny a třeba i hub.
Všechny díly podcastu Příběhy z Vysočiny můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Příběhy z Vysočiny můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Popis podcastu
Každý týden vám přinášíme kolekci pěti zajímavých reportáží z našeho kraje. V centru naší pozornosti jsou příběhy lidí, neotřelá místa, historie, úspěchy apod.