![Obrázek epizody Kimči z Úsobí kvasí šest týdnů v šedesátilitrových sudech. Dělají se z něj i palačinky](https://i.actve.net/youradio_news/tracks/e/1/e119cb4a8968cbc09549db1643d792798aad28e6.png)
Kimči z Úsobí kvasí šest týdnů v šedesátilitrových sudech. Dělají se z něj i palačinky
![Obrázek epizody Kimči z Úsobí kvasí šest týdnů v šedesátilitrových sudech. Dělají se z něj i palačinky](https://i.actve.net/youradio_news/tracks_small/b/9/b9078f5922ce75897450ceca655bb21ef7055971.png)
Poslechněte si podcast
10. 6. 2024
3 min
Kvašení potravin je v poslední době velký hit. Zatímco naše babičky znaly jen kysané zelí a možná ještě okurky, dnes se kvasí všemožné druhy zeleniny a třeba i hub.
Všechny díly podcastu Příběhy z Vysočiny můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Příběhy z Vysočiny můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .