Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 288. Když vznikla Aztécká říše, na Oxfordské univerzitě probíhala výuka už 300 let

288. Když vznikla Aztécká říše, na Oxfordské univerzitě probíhala výuka už 300 let

Obrázek epizody 288. Když vznikla Aztécká říše, na Oxfordské univerzitě probíhala výuka už 300 let

Poslechněte si podcast

17. 1. 2025

36 min

To je docela bízár, ne? Máme v hlavě často nějakou utkvělou představu o tom, kdy se různé události odehrály, a když jsem narazila na tenhle fakt, zavařilo mi to mozek. A tak jsem se mrkla na to, jak to bylo s Aztéky a jak to bylo s Oxfordem.

Popis podcastu

Nejzajímavější a nejneuvěřitelnější příběhy jsou ty, které se opravdu staly. Realita je totiž vždycky zábavnější než fikce. Audio referáty o tom, co jste ani netušili, že vás bude bavit. A taky spousta věcí, co vás v dějáku nenaučili. Vyprávím to já, Markéta Lukášková aka @pandikralovna, spisovatelka a Karel Čáslavský chudých. Bonusové epizody: Herohero.co/podcastpribehy Pickey.cz/pandikralovna Podcast na sítích: Facebook.com/pribehkteryseopravdustal Instagram.com/podcastpribehy Tiktok.com/podcastpribehy