Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 281. Šílenec Breivik před 12 lety zabil 77 lidí, zajímalo ho jen to, jak vypadá na fotografiích

281. Šílenec Breivik před 12 lety zabil 77 lidí, zajímalo ho jen to, jak vypadá na fotografiích

Obrázek epizody 281. Šílenec Breivik před 12 lety zabil 77 lidí, zajímalo ho jen to, jak vypadá na fotografiích

Poslechněte si podcast

16. 11. 2024

45 min

Zahlídla jsem článek o tom, na co všechno si stěžuje Anders Breivik, který sedí ve vězení za nejhorší teroristický útok spáchaný jednotlivcem v Norsku od 2.světové války. Má prý špatný Playstation. Tak jsem se jala rekonstruovat jeho běsnění před 12 lety. Do současnýho počasí venku ideální vyprávění.

Popis podcastu

Nejzajímavější a nejneuvěřitelnější příběhy jsou ty, které se opravdu staly. Realita je totiž vždycky zábavnější než fikce. Audio referáty o tom, co jste ani netušili, že vás bude bavit. A taky spousta věcí, co vás v dějáku nenaučili. Vyprávím to já, Markéta Lukášková aka @pandikralovna, spisovatelka a Karel Čáslavský chudých. Bonusové epizody: Herohero.co/podcastpribehy Pickey.cz/pandikralovna Podcast na sítích: Facebook.com/pribehkteryseopravdustal Instagram.com/podcastpribehy Tiktok.com/podcastpribehy