Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PH #23: Z KOLIKA PROCENT JSTE EXTROVERT A Z KOLIKA INTROVERT?  Osobnostní test roku 2021 (3/4)

PH #23: Z KOLIKA PROCENT JSTE EXTROVERT A Z KOLIKA INTROVERT? Osobnostní test roku 2021 (3/4)

Obrázek epizody PH #23: Z KOLIKA PROCENT JSTE EXTROVERT A Z KOLIKA INTROVERT?  Osobnostní test roku 2021 (3/4)

Poslechněte si podcast

20. 4. 2021

15 min

Ach můj bože, slova extraverze a introverze byla už tolikrát všude skloňována. Minimálně na koučincích v prezentacích to slyším pořád dokola: „No jo, ale já prezentovat nikdy nebudu umět tak dobře, já jsem introvert,“ nebo „já ale nechci prezentovat jako extravert, budu vypadat jako šašek,“ nebo dokonce jsem slyšela i „já se v životě nikdy nedokážu pořádně prosadit, jsem totiž introvert”.
Dámy a pánové, všechno tohle jsou jen výmluvy a hlavně je to pořádná blbost! 90 % mých klientů jsou introverti a stačilo málo a prezentují fantasticky! Navíc, pouze v Lumina Learning Vám může vyjít, že jste třeba z 80 % extravert a z 50 % introvert. Že to nejde? Že to nedává 100 %?
Jde to a v dnešním podcastu se sami bleskurychle otestujete dle Lumina Learning !

Popis podcastu

Prezentační hurikán. Podcastové rychlovky s Petrou Bouškovou o profesionálních prezentacích, efektivní komunikaci a kontroverzních tématech ze života. Odměňte se a nechte se dobít energií s touhle blonďatou střelou!