Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PH #21: JE VÁŠ MOTOR DISCIPLÍNA, NEBO INSPIRACE? Osobnostní test roku 2021 (1/4)

PH #21: JE VÁŠ MOTOR DISCIPLÍNA, NEBO INSPIRACE? Osobnostní test roku 2021 (1/4)

Obrázek epizody PH #21: JE VÁŠ MOTOR DISCIPLÍNA, NEBO INSPIRACE? Osobnostní test roku 2021 (1/4)

Poslechněte si podcast

13. 4. 2021

14 min

Prezentace a učení lidí, jak správně prezentovat, mě vždycky bavilo, ale asi před rokem mi došlo, že bych chtěla jít hlouběji, proniknout do samotného fungování lidské podstaty. Pochopit jak a proč funguji já, ale hlavně ukázat lidem, jak a proč fungují oni. Chtěla jsem konečně porozumět, proč reaguji tak, jak reaguji a co se ve mně sepíná nebo vypíná. Vyzkoušela jsem spousty psychometrik a dotazníků, až mě totálně nadchnul nástroj Lumina Learning! My si dnes hravě a jednoduše změříme, z kolika procent je Vám vlastní disciplína, a z kolika inspirace. Můžete tak otestovat sebe, svého partnera nebo partnerku a klidně celou svou rodinu… jdeme na to!

Popis podcastu

Prezentační hurikán. Podcastové rychlovky s Petrou Bouškovou o profesionálních prezentacích, efektivní komunikaci a kontroverzních tématech ze života. Odměňte se a nechte se dobít energií s touhle blonďatou střelou!