Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Jinej směr

Jinej směr

Produktovej, designerskej, ale hlavně lidskej podcast, co hledá smysl a ne poztrácený pixely. V produktovým designu a tvorbě služeb obecně, se hledí odjakživa v první řadě na čísla. Dneska navíc s výhružkou padáku kvůli AI. Nástroje se pořád mění, přitom lidi a jejich

12 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu BOMBY K TYČI

BOMBY K TYČI

BUĎTE S NÁMA VE HŘE! Hokejový podcast s Jakubem Koreisem a jeho hosty.

569 epizod

336 odběratelů

Obrázek podcastu Jan D. podcast

Jan D. podcast

Kam nás dneska slovo zavede? Každá věta je jako křižovatka a já sám sem zvědavej, co nás v každém díle čeká. Scházíme z vyznačených cest a proplétáme se mezi stromy verbální komunikace. To všechno v jednom zastrčeným kumbále jednoho vinohradského domu.

10 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu PodVocasem

PodVocasem

Roman "Džoukr" Provazník a Petr "Poli" Polák v novém IT podcastu, který rozhodně neplave po povrchu. Zajímaví hosté a neotřelá témata do hloubky v hodinovém pořadu vysílaném přímo #PodVocasem! Pro více informací nás sledujte na https://bsky.app/profile/podvocasem.cz

92 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Retail Minutes

Retail Minutes

V podcastu Retail Minutes vyzpovídá Tomáš Míček inspirativní hosty ze světa maloobchodu nebo ty, kteří jej formují. Ekonomické faktory, význam marketingu nebo trend umělé inteligence. Každý měsíc nové téma ze zákulisí maloobchodu. Podcast Retail Minutes je projektem Aso

23 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Škrty

Škrty

Podcast bratří Bittnerů Škrty si dělá „nesouhlasné vlnovky“ pod výroky takzvaných „nezávislých ekonomů“ a odhaluje, co se skrývá za tradičními poučkami „mužů v saku“. - boříme ekonomické mýty - tvoříme první mainstreamovou opozici 90kovým demagogům, - provádíme vás džun

38 epizod

28 odběratelů

Obrázek podcastu HRkompas

HRkompas

Vítejte v podcastu HRKompas, který přináší praktické rady pro rozvoj kariéry. Lídři zde najdou nejnovější trendy v leadershipu, personalisté tipy pro efektivní nábor a rozvoj zaměstnanců. V jednotlivých epizodách sdílíme zkušenosti z korporací i startupů a věnujeme se i

50 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Petra Crhák Talks

Petra Crhák Talks

Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m

44 epizod

7 odběratelů

Obrázek podcastu Dekadence Svobody

Dekadence Svobody

Politika bez obleků a složitých slov, z pohledu lidí, kterým svět okolo není jedno.

16 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Další už se nevejde.

Další už se nevejde.

Občas ostré, občas jen lehce připečené. Komentáře k dnešní době, která si říká o poznámku pod čarou. Politika, sítě, každodenní divnosti. Můj mikrofon, moje pravidla. Erika.

38 epizod

21 odběratelů

Obrázek podcastu Grafikasana

Grafikasana

Grafikasana je podcast o grafickém designu, brandingu a podnikání. Sdílím, jak vypadá každodenní život designéra, jak si vybírám smysluplné projekty a proč nechci dělat věci, které mi nedávají smysl. Je to i pro negrafiky, kteří chtějí líp chápat vizuální svět a posunou

12 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Správným směrem

Správným směrem

Podcast Českého orienťáku. Podcast, kam si zveme osobnosti, kterých se budeme ptát třeba právě i na to, jaký směr je ten správný v jejich pojetí a to jak v orienťáku, tak v životě a ideálně v obojím. Ať už naberete směr běhání nebo práce, pusťte si nás do uší a nechte s

92 epizod

8 odběratelů

Obrázek podcastu Makej vole! Podcast

Makej vole! Podcast

Trochu bláznivej a taky trochu vtipnej podcast o sportu, životě a pohybu v horách. Zajímají mě přiběhy všech, kdo mají rádi diskomfort, umí makat a baví je to. Proč? Protože jen tam, kde to neznáš, poznáš, co jsi zač.

111 epizod

112 odběratelů

Obrázek podcastu Vlevo dole

Vlevo dole

Politické kauzy, boje o vliv i šeptanda z kuloárů Sněmovny. Podcast Lucie Stuchlíkové a Václava Dolejšího o zákulisí české politiky. Každý týden na Seznam Zprávách.

659 epizod

2219 odběratelů

Obrázek podcastu Jan Kuča Finance - pro mě slovo "nejde" neexistuje

Jan Kuča Finance - pro mě slovo "nejde" neexistuje

Pro mě slovo „nejde“ neexistuje je podcast o skutečných životních cestách skutečných lidí. Zvu si do něj své klienty a zajímavé osobnosti, se kterými otevřeně mluvíme o rozhodnutích, která formovala jejich život. Bavíme se o penězích, investicích, podnikání, nemovitost

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu V hlavě rentiéra

V hlavě rentiéra

V hlavě rentiéra je český podcast Jana Steiningera o investování, rentě a správě majetku pro lidi, kteří finanční nezávislost budují nebo už řeší, jak s majetkem dlouhodobě zacházet. Věcně a bez zbytečného žargonu rozebíráme portfolia, nemovitosti, poplatky, psychologii

100 epizod

38 odběratelů

Obrázek podcastu Dimun

Dimun

Podcast Petra Dimuna o lidech a s lidmi, kteří tvoří české právo a justici

69 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Přes Pysky

Přes Pysky

Dva Petrové, dva mikrofony a názory, o které se nikdo neprosil. 🎙️🔥 Jsme kluci z osmdesátek, co přežili videopůjčovny, vytáčené připojení i první mobily velikosti cihly. 📼📟 Teď jsme se rozhodli, že nastal čas pustit si „přes pysky“ všechno, co nás pálí, baví nebo vy

13 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Koho zajímá divadlo!

Koho zajímá divadlo!

Divadlo představuje věc veřejnou, jeho zkoušení je však ryze intimní a soukromou záležitostí. V podcastu KOHO ZAJÍMÁ DIVADLO! se dozvíte vše, co jste chtěli vědět o herectví, divadle a jeho tajných zákoutích. Podcastem vás bude provázet Eliška Kahoun, Tereza Hrubá a Ja

94 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Za oponou sportu

Za oponou sportu

Formálně neformální podcast se zajímavými hosty ze světa sportu, sportovní vědy, sportovního tréninku, ale i tělesné výchovy. Cílem podcastu je přinést posluchačům, jak známá a atraktivní, tak i rozporuplná témata napříč celým sportovním spektrem.

99 epizod

27 odběratelů

Obrázek podcastu Podcast HR Espresso

Podcast HR Espresso

Podcast o zaměstnancích a všem co se jich týká. Poslechněte si zajímavé osobnosti, které přijali pozvání do studia za Terezou Kavan Klimešovou a Andreou Černou. Tématem jsou změny, které zrovna hýbou světem personalistiky, benefity, pracovní právo, firemní kultura, digi

89 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Nekonečná renta - investování a vše kolem něj

Nekonečná renta - investování a vše kolem něj

Podcast o světě investování a všeho kolem něj. Jak si zajistit rentu ať na omezenou dobu nebo rentu nekonečnou. Jak postupovat, aby Vaše investice byly dostatečně chráněny, ale zároveň, aby bylo dosaženo zhodnocení, které překoná inflaci. O tom, jak funguje placené inve

177 epizod

87 odběratelů

Obrázek podcastu Rozhovory PRO MĚ

Rozhovory PRO MĚ

Říká se, že poznáváme sami sebe skrze ostatní. Aneta Kubů proto s pomocí hostů otevírá témata, která sama žije s cílem získat nový úhel pohledu. Na vztahy, komunikaci, životní lekce, ale i třeba kariéru. Bez pouček a návodů. Za to s otázkami, které ti pomůžou budovat le

4 epizod

2 odběratelé