Podcast Praha 2030

Jinej směr
Produktovej, designerskej, ale hlavně lidskej podcast, co hledá smysl a ne poztrácený pixely. V produktovým designu a tvorbě služeb obecně, se hledí odjakživa v první řadě na čísla. Dneska navíc s výhružkou padáku kvůli AI. Nástroje se pořád mění, přitom lidi a jejich …
12 epizod
0 odběratelů

BOMBY K TYČI
BUĎTE S NÁMA VE HŘE! Hokejový podcast s Jakubem Koreisem a jeho hosty.
569 epizod
336 odběratelů

Jan D. podcast
Kam nás dneska slovo zavede? Každá věta je jako křižovatka a já sám sem zvědavej, co nás v každém díle čeká. Scházíme z vyznačených cest a proplétáme se mezi stromy verbální komunikace. To všechno v jednom zastrčeným kumbále jednoho vinohradského domu.
10 epizod
0 odběratelů

PodVocasem
Roman "Džoukr" Provazník a Petr "Poli" Polák v novém IT podcastu, který rozhodně neplave po povrchu. Zajímaví hosté a neotřelá témata do hloubky v hodinovém pořadu vysílaném přímo #PodVocasem! Pro více informací nás sledujte na https://bsky.app/profile/podvocasem.cz …
92 epizod
0 odběratelů

Retail Minutes
V podcastu Retail Minutes vyzpovídá Tomáš Míček inspirativní hosty ze světa maloobchodu nebo ty, kteří jej formují. Ekonomické faktory, význam marketingu nebo trend umělé inteligence. Každý měsíc nové téma ze zákulisí maloobchodu. Podcast Retail Minutes je projektem Aso…
23 epizod
0 odběratelů

Škrty
Podcast bratří Bittnerů Škrty si dělá „nesouhlasné vlnovky“ pod výroky takzvaných „nezávislých ekonomů“ a odhaluje, co se skrývá za tradičními poučkami „mužů v saku“. - boříme ekonomické mýty - tvoříme první mainstreamovou opozici 90kovým demagogům, - provádíme vás džun…
38 epizod
28 odběratelů

HRkompas
Vítejte v podcastu HRKompas, který přináší praktické rady pro rozvoj kariéry. Lídři zde najdou nejnovější trendy v leadershipu, personalisté tipy pro efektivní nábor a rozvoj zaměstnanců. V jednotlivých epizodách sdílíme zkušenosti z korporací i startupů a věnujeme se i…
50 epizod
6 odběratelů

Petra Crhák Talks
Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m…
44 epizod
7 odběratelů

Dekadence Svobody
Politika bez obleků a složitých slov, z pohledu lidí, kterým svět okolo není jedno.
16 epizod
1 odběratel

Další už se nevejde.
Občas ostré, občas jen lehce připečené. Komentáře k dnešní době, která si říká o poznámku pod čarou. Politika, sítě, každodenní divnosti. Můj mikrofon, moje pravidla. Erika.
38 epizod
21 odběratelů

Grafikasana
Grafikasana je podcast o grafickém designu, brandingu a podnikání. Sdílím, jak vypadá každodenní život designéra, jak si vybírám smysluplné projekty a proč nechci dělat věci, které mi nedávají smysl. Je to i pro negrafiky, kteří chtějí líp chápat vizuální svět a posunou…
12 epizod
0 odběratelů

Správným směrem
Podcast Českého orienťáku. Podcast, kam si zveme osobnosti, kterých se budeme ptát třeba právě i na to, jaký směr je ten správný v jejich pojetí a to jak v orienťáku, tak v životě a ideálně v obojím. Ať už naberete směr běhání nebo práce, pusťte si nás do uší a nechte s…
92 epizod
8 odběratelů

Makej vole! Podcast
Trochu bláznivej a taky trochu vtipnej podcast o sportu, životě a pohybu v horách. Zajímají mě přiběhy všech, kdo mají rádi diskomfort, umí makat a baví je to. Proč? Protože jen tam, kde to neznáš, poznáš, co jsi zač.
111 epizod
112 odběratelů

Vlevo dole
Politické kauzy, boje o vliv i šeptanda z kuloárů Sněmovny. Podcast Lucie Stuchlíkové a Václava Dolejšího o zákulisí české politiky. Každý týden na Seznam Zprávách.
659 epizod
2219 odběratelů

Jan Kuča Finance - pro mě slovo "nejde" neexistuje
Pro mě slovo „nejde“ neexistuje je podcast o skutečných životních cestách skutečných lidí. Zvu si do něj své klienty a zajímavé osobnosti, se kterými otevřeně mluvíme o rozhodnutích, která formovala jejich život. Bavíme se o penězích, investicích, podnikání, nemovitost…
3 epizod
0 odběratelů

V hlavě rentiéra
V hlavě rentiéra je český podcast Jana Steiningera o investování, rentě a správě majetku pro lidi, kteří finanční nezávislost budují nebo už řeší, jak s majetkem dlouhodobě zacházet. Věcně a bez zbytečného žargonu rozebíráme portfolia, nemovitosti, poplatky, psychologii…
100 epizod
38 odběratelů

Dimun
Podcast Petra Dimuna o lidech a s lidmi, kteří tvoří české právo a justici
69 epizod
2 odběratelé

Přes Pysky
Dva Petrové, dva mikrofony a názory, o které se nikdo neprosil. 🎙️🔥 Jsme kluci z osmdesátek, co přežili videopůjčovny, vytáčené připojení i první mobily velikosti cihly. 📼📟 Teď jsme se rozhodli, že nastal čas pustit si „přes pysky“ všechno, co nás pálí, baví nebo vy…
13 epizod
0 odběratelů

Koho zajímá divadlo!
Divadlo představuje věc veřejnou, jeho zkoušení je však ryze intimní a soukromou záležitostí. V podcastu KOHO ZAJÍMÁ DIVADLO! se dozvíte vše, co jste chtěli vědět o herectví, divadle a jeho tajných zákoutích. Podcastem vás bude provázet Eliška Kahoun, Tereza Hrubá a Ja…
94 epizod
1 odběratel

Za oponou sportu
Formálně neformální podcast se zajímavými hosty ze světa sportu, sportovní vědy, sportovního tréninku, ale i tělesné výchovy. Cílem podcastu je přinést posluchačům, jak známá a atraktivní, tak i rozporuplná témata napříč celým sportovním spektrem.
99 epizod
27 odběratelů

Podcast HR Espresso
Podcast o zaměstnancích a všem co se jich týká. Poslechněte si zajímavé osobnosti, které přijali pozvání do studia za Terezou Kavan Klimešovou a Andreou Černou. Tématem jsou změny, které zrovna hýbou světem personalistiky, benefity, pracovní právo, firemní kultura, digi…
89 epizod
2 odběratelé

Nekonečná renta - investování a vše kolem něj
Podcast o světě investování a všeho kolem něj. Jak si zajistit rentu ať na omezenou dobu nebo rentu nekonečnou. Jak postupovat, aby Vaše investice byly dostatečně chráněny, ale zároveň, aby bylo dosaženo zhodnocení, které překoná inflaci. O tom, jak funguje placené inve…
177 epizod
87 odběratelů

Rozhovory PRO MĚ
Říká se, že poznáváme sami sebe skrze ostatní. Aneta Kubů proto s pomocí hostů otevírá témata, která sama žije s cílem získat nový úhel pohledu. Na vztahy, komunikaci, životní lekce, ale i třeba kariéru. Bez pouček a návodů. Za to s otázkami, které ti pomůžou budovat le…
4 epizod
2 odběratelé