Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Karel Kozel o rozjezdu pražírny Nordbeans, kávové kultuře a byznysu v gastronomii

Karel Kozel o rozjezdu pražírny Nordbeans, kávové kultuře a byznysu v gastronomii

Obrázek epizody Karel Kozel o rozjezdu pražírny Nordbeans, kávové kultuře a byznysu v gastronomii

Poslechněte si podcast

11. 1. 2021

24 min

Nejdříve zásobovali restaurace kávou a dezerty, pak se bratři Martin a Karel Kozlové rozhodli, že si na okraji Liberce otevřou vlastní kavárnu a časem k ní přidají i pražírnu. Hlavní motivací pro ně bylo, aby měli celý svůj byznys plně pod kontrolou. Jak se v Nordbeans upraží 5 tun kávy měsíčně, o začátcích byznysu v gastronomii či o náhodném setkání s farmářem v Kolumbii, vyprávěl Karel Kozel v další epizodě podcastu Poprvé.

Popis podcastu

Každý má své poprvé: špičky byznysu, umění nebo sportu. A právě tomu, jak vypadaly jejich začátky, se věnuje podcast POPRVÉ. Moderátor Jan Hrušovský si do něj zve osobnosti nejen ze světa podnikání a baví se o jejich startech a rozjezdech. O jejich poprvé.