Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petr Mančík – řezník, uzenář: Do paštik dávám žervé místo másla

Petr Mančík – řezník, uzenář: Do paštik dávám žervé místo másla

Obrázek epizody Petr Mančík – řezník, uzenář: Do paštik dávám žervé místo másla

Poslechněte si podcast

4. 11. 2021

25 min

O epizodě podcastu

Ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje obdržel hned dvakrát. K tomu získal ještě jednu speciální cenu. To vše stihnul během pouhých dvou let svého dosavadního působení na potravinové scéně. Snaží se podporovat místní farmáře a své výrobky dělá poctivě. Jak se z kamioňáka stane řezník? Co všechno vyrábí a jak reaguje na vegetariány? Nejen to se dozvíte v dnešním rozhovoru.

Ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje obdržel hned dvakrát. K tomu získal ještě jednu speciální cenu. To vše stihnul během pouhých dvou let svého dosavadního působení na potravinové scéně. Snaží se podporovat místní farmáře a své výrobky dělá poctivě. Jak se z kamioňáka stane řezník? Co všechno vyrábí a jak reaguje na vegetariány? Nejen to se dozvíte v dnešním rozhovoru.

Popis podcastu

V pořadu Ponte reports uslyšíte zajímavé rozhovory s ještě zajímavějšími lidmi nejen z Mostecka.