
Petr Mančík – řezník, uzenář: Do paštik dávám žervé místo másla

O epizodě podcastu
Ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje obdržel hned dvakrát. K tomu získal ještě jednu speciální cenu. To vše stihnul během pouhých dvou let svého dosavadního působení na potravinové scéně. Snaží se podporovat místní farmáře a své výrobky dělá poctivě. Jak se z kamioňáka stane řezník? Co všechno vyrábí a jak reaguje na vegetariány? Nejen to se dozvíte v dnešním rozhovoru.
Ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje obdržel hned dvakrát. K tomu získal ještě jednu speciální cenu. To vše stihnul během pouhých dvou let svého dosavadního působení na potravinové scéně. Snaží se podporovat místní farmáře a své výrobky dělá poctivě. Jak se z kamioňáka stane řezník? Co všechno vyrábí a jak reaguje na vegetariány? Nejen to se dozvíte v dnešním rozhovoru.
Popis podcastu
V pořadu Ponte reports uslyšíte zajímavé rozhovory s ještě zajímavějšími lidmi nejen z Mostecka.