
Jan Jordán – Kaito sushi: Sushi musí být hlavně čerstvé

O epizodě podcastu
V Tokiu na akademii absolvoval sushi kurz, aby pár let poté v Mostě otevřel Kaito sushi bar, kde si sice neposedíme, ale dostaneme ty nejčerstvější japonské lahůdky. Od sushi, mochi po gyoza šátečky. Co je potřeba k přípravě kvalitního sushi? Jaká je ta správná rýže? K čemu slouží při konzumaci sushi wasabi a k čemu zázvor? Čím se liší evropské sushi od japonského a čím ho zapít? Nejen to se dozvíte v dnešním rozhovoru.
V Tokiu na akademii absolvoval sushi kurz, aby pár let poté v Mostě otevřel Kaito sushi bar, kde si sice neposedíme, ale dostaneme ty nejčerstvější japonské lahůdky. Od sushi, mochi po gyoza šátečky. Co je potřeba k přípravě kvalitního sushi? Jaká je ta správná rýže? K čemu slouží při konzumaci sushi wasabi a k čemu zázvor? Čím se liší evropské sushi od japonského a čím ho zapít? Nejen to se dozvíte v dnešním rozhovoru.
Popis podcastu
V pořadu Ponte reports uslyšíte zajímavé rozhovory s ještě zajímavějšími lidmi nejen z Mostecka.