Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Podnikatelka #144 – Blanka Crháková

Podnikatelka #144 – Blanka Crháková

Obrázek epizody Podnikatelka #144 – Blanka Crháková

Poslechněte si podcast

2. 1. 2024

27 min

O epizodě podcastu

Šampon v biokvalitě pro vašeho domácího mazlíčka? Ne to opravdu není silvestrovský žert, ale současný trend. „Zjistili jsme, že takový produkt tady prostě není. Kamarád mi řekl, že spolu můžeme udělat šampon pro psy, tak jsem se začala smát, protože jsem právnička,“ říká na úvod podcastu Podnikatelka Blanka Crháková. „A taky jsem si řekla, že když už, tak to musí být uděláno pořádně,“ vzpomíná na začátky podnikání zakladatelka firmy Strudel and Friends.

Šampon v biokvalitě pro vašeho domácího mazlíčka? Ne to opravdu není silvestrovský žert, ale současný trend. „Zjistili jsme, že takový produkt tady prostě není. Kamarád mi řekl, že spolu můžeme udělat šampon pro psy, tak jsem se začala smát, protože jsem právnička,“ říká na úvod podcastu Podnikatelka Blanka Crháková. „A taky jsem si řekla, že když už, tak to musí být uděláno pořádně,“ vzpomíná na začátky podnikání zakladatelka firmy Strudel and Friends.

Popis podcastu

Čestná prezidentka Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek (ČMAPM) a majitelka skupiny Dynamic Center Kateřina Haring v podcastu Podnikatelka každý týden představí inspirující českou podnikatelku či manažerku. Plnou verzi podcastu najdete na www.INFO.cz