Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SPEC009 Jak to chodí ve swingers? Pravidla, náramky a realita bez cenzury - klub Swingers Fantasy

SPEC009 Jak to chodí ve swingers? Pravidla, náramky a realita bez cenzury - klub Swingers Fantasy

Obrázek epizody SPEC009 Jak to chodí ve swingers? Pravidla, náramky a realita bez cenzury - klub Swingers Fantasy

Poslechněte si podcast

Dnes

21 min

Vydal jsem se do jednoho z nejznámějších a nejstarších pražských klubů, Swingers Fantasy, kde jsem s majitelem Petrem probral všechna tabu, pravidla i pikantní historky z provozu. V druhé polovině videa vás navíc vezmu na exkluzivní "tour" prohlídku celým prostorem, abyste přesně věděli, do čeho jdete.

📅 Od 15.12.2025 kompletní verze pro členy na všech platformách dle http://podkast.club

🎧 Od 1.1.2026 omezená verze veřejně na YouTube a Spotify ▶️

[Tato epizoda vznikla v kooperaci s podcastem pro platformu Amatéři]

V dnešní epizodě jsem se vydal přímo do centra dění – navštívil jsem Petra, majitele jednoho z nejznámějších a nejstarších klubů v Praze, Swingers Fantasy. Probrali jsme všechno od začátků před 19 lety až po to, jak to tam reálně chodí, kdo tam chodí a jaká platí pravidla. Dozvíte se, jak fungují barevné náramky pro vyjádření souhlasu, jak je to s hygienou a proč sem chodí relaxovat třeba právníci nebo doktoři. V druhé části vás vezmu na exkluzivní "tour" prohlídku celého klubu – od baru přes VIP zónu, tematické pokoje jako "Glory hole" či BDSM místnost, až po velkou vířivku. Je to otevřený rozhovor o místě, kde padají tabu, ale zachovává se úroveň a respekt.

🔞 Nezapomínej, že tento podcast je určený pro zralé publikum, a nabízí nejen podnětnou konverzaci, ale také cenné lekce o lidské sexualitě, svobodě projevu a hledání osobní identity. 🎧 Poslouchejte, abyste se dozvěděli více o světě, který je často nepochopen a odsuzován, ale přesto fascinující a plný nečekaných příběhů.

🔐 Podpořte mě na členských platformách a poslouchejte každý nový podcast dříve, s bonusy nebo komplet, někde s fotkami a backstage! Seznam a informace najdete na adrese http://podkast.club 💖

Martin instagram @martinbucek

Popis podcastu

🎙️ Podkast.Club nabízí pohled na životní styl, podnikání a osobní rozvoj, zaměřený na svět showbyznysu, zdraví, medicíny, fotografie a modelingu a jako bonus se dotýká i témat z oblasti erotiky. Vycházím ze svých 20 let zkušeností jako nezávislý glamour fotograf a producent a také 30 let ve vedení firem, od TV Markíza na Slovensku až po velké logistické projekty v České republice od roku 2006.