Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody RED065 Kinky party na hradě i psychologie dominance: Otevřený rozhovor s Lady Caty

RED065 Kinky party na hradě i psychologie dominance: Otevřený rozhovor s Lady Caty

Obrázek epizody RED065 Kinky party na hradě i psychologie dominance: Otevřený rozhovor s Lady Caty

Poslechněte si podcast

Dnes

24 min

Nahlédněte se mnou do světa BDSM skrze příběh Lady Caty – od tajných kinky parties až po provozování vlastního profesionálního studia. V tomto díle boříme mýty o dominanci a ukazujeme estetickou i psychologickou stránku tohoto životního stylu.

📅 Od 15.1.2026 na všech platformách dle http://podkast.club

[Tato epizoda vznikla v kooperaci s podcastem pro platformu Amatéři]

V dnešním díle mého podcastu jsem přivítal fascinující hostku – Lady Caty, která se v BDSM komunitě pohybuje už přes dvanáct let. Společně jsme otevřeli témata, o kterých se na veřejnosti příliš nemluví, ale která tvoří pevnou součást životního stylu mnoha lidí. Probrali jsme její začátky, inspiraci v umění i literatuře a také to, jaké to je pořádat kinky akce na netradičních místech, jako jsou české hrady. Lady Caty mi otevřeně popsala, jak vypadá život profesionální dominy, jak důležitá je v této branži empatie a proč je bezpečnostní systém „semaforu“ naprostým základem každého setkání.

Kromě hlubokého vhledu do psychologie dominance a submisivity vás v druhé polovině videa čeká i něco speciálního. Lady Caty mě (a vás) provedla svým vlastním studiem v Praze. Podíváme se do prostor, které jsou navrženy s maximálním důrazem na čistotu, diskrétnost a estetiku – od klinické místnosti až po hlavní sál s unikátní klecí a trůnem pro královnu. Pokud vás zajímá, jak se v roce 2026 prolíná profesionální fetiš s běžným životem a jaké mýty o této branži stále přežívají, tento díl si rozhodně nenechte ujít.

🔞 Nezapomínej, že tento podcast je určený pro zralé publikum, a nabízí nejen podnětnou konverzaci, ale také cenné lekce o lidské sexualitě, svobodě projevu a hledání osobní identity. 🎧 Poslouchejte, abyste se dozvěděli více o světě, který je často nepochopen a odsuzován, ale přesto fascinující a plný nečekaných příběhů.

🔐 Podpořte mě na členských platformách a poslouchejte každý nový podcast dříve, s bonusy nebo komplet, někde s fotkami a backstage! Seznam a informace najdete na adrese http://podkast.club 💖

Martin instagram @martinbucek

Popis podcastu

🎙️ Podkast.Club nabízí pohled na životní styl, podnikání a osobní rozvoj, zaměřený na svět showbyznysu, zdraví, medicíny, fotografie a modelingu a jako bonus se dotýká i témat z oblasti erotiky. Vycházím ze svých 20 let zkušeností jako nezávislý glamour fotograf a producent a také 30 let ve vedení firem, od TV Markíza na Slovensku až po velké logistické projekty v České republice od roku 2006.