00:00
Představení hosta a tématu (Denisa Baránková)
00:16
Sponzor
00:30
Robin Hood, jablko a bezpečnost střelby
00:57
Začátky: otec, klub a první vlastní luk (Vánoce)
01:55
Trénink doma: střelba v bytě a díra ve zdi
02:56
Držení terče? Nikdy
03:01
První reprezentace 2017: vděčnost a stres
03:53
Nervozita a technika: chyby, chránič prstů, prstová pozice
05:53
Disciplíny: terčová, halová, terénní, 3D; proč miluje terénní
08:08
Typy luků: recurve vs kladkový, let-off, síla nátahu
09:12
Hmotnost kompletního luku
09:35
Konfigurace šípů: spine, hroty 90–150 grainů, nastavení
10:27
„Robin Hood“: rozštípnutí šípu a mýtus z TV
11:01
Tokio 2020: covidová omezení, utlumená atmosféra
12:12
Paříž 2024: živá atmosféra, srovnání s Minskem (Evropské hry)
13:07
Trendy: růst výkonnosti, posun materiálů a geometrie luků
14:48
Změna značky luku: kontrakt, adaptace 3–4 týdny, spokojenost
16:07
Fyzika výstřelu a překlápění luku; správné držení
17:13
Náklady: profi 2–4 tis. €, začátečníci 200–500 €, šípy 500–600 € / 12 ks
18:11
Opotřebení šípů: proč je měnit, nejsou „rychlejší“ nové
18:51
Trénink: technika, objemy 200–400, simulace 72 šípů, kondice; výhody haly
20:21
Šipky a klubový „darts s lukem“ (301, double out)
21:17
Úspěchy 2021–2024 a 2. místo na Veronika’s Cup
22:23
Sezónnost: venkovní terčová vs halová, světové poháry
23:35
Cíl: odjezd na Světové hry v Číně a „panda“ medaile
24:08
Osobní téma: pečení – výběr témat
24:24
Pečení: kynuté těsto, osí hnízda, úspěch s cinnamon rolls
25:16
Poleva na cinnamon rolls, „lepší než Starbucks“, láska ke sladkému
26:32
Další dezerty: cheesecaky, strouhaný tvarohový koláč, bublanina
26:56
Rozloučení a přání štěstí do Číny