
#10: Jak rozjet kavárnu, kde bude pořád narváno?

O epizodě podcastu
Spousta podnikatelů touží rozjet vlastní kavárnu. Jak to ale udělat, aby v záplavě konkurence dokázala prosperovat? Je potřeba vařit? Na jakou klientelu se zaměřit? Podle čeho vybrat vhodné místo? Jak se liší představy od střetu s realitou? Na co si dát pozor? Když vařím luxusní jídla, můžu na menu občas fouknout smažák? Nejen na tyto otázky nám odpověděl náš zákazník Matěj Záhorský, majitel prosperujícího bistra Café Záhorský na Praze 6. Poslechněte si desátý díl Podcastu UOL Účetnictví!
Spousta podnikatelů touží rozjet vlastní kavárnu. Jak to ale udělat, aby v záplavě konkurence dokázala prosperovat?
Je potřeba vařit? Na jakou klientelu se zaměřit? Podle čeho vybrat vhodné místo?
Jak se liší představy od střetu s realitou? Na co si dát pozor?
Když vařím luxusní jídla, můžu na menu občas fouknout smažák?
Nejen na tyto otázky nám odpověděl náš zákazník Matěj Záhorský, majitel prosperujícího bistra Café Záhorský na Praze 6.
Poslechněte si desátý díl Podcastu UOL Účetnictví!
Popis podcastu
Do každého dílu si zveme známou osobnost ze světa businessu, která je zároveň naším zákazníkem.