I tak by se dal shrnout příběh Honzy, který propadl gastru již ve svém dětství a jako jeden z mála lidí může říct, že jeho práce je zároveň i jeho koníčkem a životním stylem. Popovídali jsme si o jeho začátcích v kuchyni, o zkušenostech ze zahraničí, kterých opravdu není málo, probrali jsme i aktuální gastro scénu v Česku a stav zdejšího školství. Nechyběla ani soutěž MasterChef, kde byl Honza hvězdným hostem v jednom ze soubojů o imunitu. Již ve 26 letech se Honza stal poprvé šéfkuchařem, tehdy v Grand Hotelu Hradec v Peci pod Sněžkou a nyní působí jako executive chef v pražském hotelu a restauraci Augustine, kde je něco málo přes rok a určitě to není konečná, naopak. Přeji Vám příjemný poslech!
I tak by se dal shrnout příběh Honzy, který propadl gastru již ve svém dětství a jako jeden z mála lidí může říct, že jeho práce je zároveň i jeho koníčkem a životním stylem. Popovídali jsme si o jeho začátcích v kuchyni, o zkušenostech ze zahraničí, kterých opravdu není málo, probrali jsme i aktuální gastro scénu v Česku a stav zdejšího školství. Nechyběla ani soutěž MasterChef, kde byl Honza hvězdným hostem v jednom ze soubojů o imunitu. Již ve 26 letech se Honza stal poprvé šéfkuchařem, tehdy v Grand Hotelu Hradec v Peci pod Sněžkou a nyní působí jako executive chef v pražském hotelu a restauraci Augustine, kde je něco málo přes rok a určitě to není konečná, naopak. Přeji Vám příjemný poslech!
Jaký je život za hranicemi České republiky a co je oním předpokladem úspěchu? To vše se dozvíte v tomto podcastu, kde mými hosty jsou právě lidé, kteří se rozhodli vystoupit ze své komfortní zóny a strávit část svého života v cizí zemi a nasbírat tak cenné zkušenosti, které mohou využít dál, ať už v profesním, či osobním životě. Každý měsíc dvě nové epizody.