
56. díl: David Kopecký: Kdybych si měl vybrat mezi geneticky modifikovanou čokoládou a čokoládou bez GMO, vyberu si tu první

O epizodě podcastu
Stal se historicky prvním Čechem v nejužším vedení Evropské asociace pro výzkum a šlechtění rostlin EUCARPIA, organizace, která sdružuje skoro tisíc vědců a šlechtitelů z celého světa. Rostlinný genetik David Kopecký je odborníkem ve výzkumu dědičné informace rostlin.Povídali jsme si mimo jiné o tom, proč není třeba zakazovat geneticky modifikované potraviny.
Tento podcast byl natočen s podporou poslaneckého klubu ELS.
Stal se historicky prvním Čechem v nejužším vedení Evropské asociace pro výzkum a šlechtění rostlin EUCARPIA, organizace, která sdružuje skoro tisíc vědců a šlechtitelů z celého světa. Rostlinný genetik David Kopecký je odborníkem ve výzkumu dědičné informace rostlin.Povídali jsme si mimo jiné o tom, proč není třeba zakazovat geneticky modifikované potraviny.
Podcast byl natočen s podporou Poslaneckého klubu Evropské lidové strany v Evropském parlamentu.