Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Podcast i-novin 110 - s Petrem Židkem o Vánocích na Ukrajině

Podcast i-novin 110 - s Petrem Židkem o Vánocích na Ukrajině

Obrázek epizody Podcast i-novin 110 - s Petrem Židkem o Vánocích na Ukrajině

Poslechněte si podcast

24. 12. 2022

29 min

O epizodě podcastu

Petr Židek žije na Ukrajině více než deset let. Bydlel jsem u něj a pomáhal mi s organizací gymnaziální Expedice. Od začátku války jsme uvažovali o podcastu. Nakonec jsme se dohodli na Štědrý den a chtěli bychom občas pokračovat.

O jaké zájezdy mají nyní turisté zájem? Na kolik vyjde vánoční pobyt ve válečné zóně? Co vše vám může Petr nabídnout, ať jako turistům nebo podnikatelům? Jaká je spolupráce se CNN? Kde se vzal v Užhorodě Jean-Claude Van Damme a kde se tam vzal Petr? Jak řeší elektřinu a jak topení? Jak působí dezinformace v Zakarpatí?

Přeji Vám hezký Štědrý den a myslete na to, že i jiní mají právo na štěstí.

Dvě minuty po natáčení mu vypnuli proud.

--- Send in a voice message: https://anchor.fm/milan-brta/message

Petr Židek žije na Ukrajině více než deset let. Bydlel jsem u něj a pomáhal mi s organizací gymnaziální Expedice. Od začátku války jsme uvažovali o podcastu. Nakonec jsme se dohodli na Štědrý den a chtěli bychom občas pokračovat.

O jaké zájezdy mají nyní turisté zájem? Na kolik vyjde vánoční pobyt ve válečné zóně? Co vše vám může Petr nabídnout, ať jako turistům nebo podnikatelům? Jaká je spolupráce se CNN? Kde se vzal v Užhorodě Jean-Claude Van Damme a kde se tam vzal Petr? Jak řeší elektřinu a jak topení? Jak působí dezinformace v Zakarpatí?

Přeji Vám hezký Štědrý den a myslete na to, že i jiní mají právo na štěstí.

Dvě minuty po natáčení mu vypnuli proud.

Popis podcastu

Zpravodajství z České Lípy a okolí